ardianz Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 może znalazłby się jakiś chętny za wspólne zamówienie, bo ja chciałem kupić parę drobnych rzeczy + amor ale z amorem sie rozmyśliłem i szkoda mi tamtych rzeczy ardianz@interia.pl (kurde źle napisałem temat, pewnie go skasują :/ ale tak to jest pisać coś po nocy spędzonej w pracy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 otrzymałeś łaskę, ale za następny taki temat wyślemy Cię w paczce do Abu Zabi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 a co da wspolne zamowienie? jakis rabat? ja chce piaste hope pro 2, kosztuje u nich 110 funtow. przesylka przy tej cenie i tak jest gratis - wiec co zyskalibysmy na wspolnym zamowieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ty może byś nie zyskał, ale on już tak Własnie chodzi o darmową przesyłkę, bo on chce towar poniżej 100 funtów. tobo kiedy będziesz zamawiał piastę hopę? może bym się pod Ciebie podczepiła z przesyłką? jeszcze na PW napiszę dla pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wiem, że funt ostatnio dziadowsko stoi, ale może ktoś planuje jakieś zakupy na wyspach? Ja mam do wydania około 40f... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A może ktoś ma w planach zakupy w Evans Cycles? Darmowa wysyłka powyżej Ł50, ja się zamykam w 39,99... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja chce sobie kupić M540 i lampkę Sigma Pavo ale widzę że się bardzo nie opłaca kupować w tych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 I? Zależy na co patrzysz, bo niektóre rzeczy są tańsze o 30% do 40% niż u nas, nawet przyjmując obecny kurs funta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 niektóre rzeczy są tańsze...niż u nas a niektóre rzeczy poprostu są w przeciweństwie do sklepów u nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Warto spojrzeć na aktualne promocje i wyprzedaże - niekiedy pojedyńcze sztuki nawet do 70-80% taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No fajnie, ale jest ktoś chętny na Evansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.