Ślawus Napisano 19 Maja 2008 Napisano 19 Maja 2008 Jeszcze jedno mnie ciekawi - czy to możliwe że Mieciu ma 66 799 postów ,a np. Ecia też zarejestrowana w 2005 roku ma 10x mniej postów . Mieciowi wychodzi ok. 60 postów dziennie przez 3 lata. ??? hehe, mieciu leci na kodach. zwykły cziter
anulkaa Napisano 19 Maja 2008 Napisano 19 Maja 2008 LOL! Ciekawi mnie tylko, skąd akurat ta liczba...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Maja 2008 Root Admin Napisano 19 Maja 2008 ciąg dalszy w następnym odcinku...
GdyniaBiker Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 Ykhm uwaga techniczna, nie bić, można skasować .. http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...5984&st=260 Widzicie to tak, jak ja? Googiel jest na dole strony (w tym momencie) - pod 2 postem. PS: Tajna informacja - sądzę, że Mieciowi chodziło o kombinację cyfr 666, ale dawno nie poprawiał licznika i przybyło Uhh, teraz to już nie żyję..
rObO87 Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 Dlaczego jestem zmuszany do oglądania tej raklamy? W telewizji moge przełączyć jak sobie nie życzę, a tu?
Adik Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 E tam, syfiasto to wygląda ale narzekać nie będę.. Przyzwyczaimy się, a skoro jakieś grosze z tego są to czemu by nie zostawić tego w spokoju. Prrzynajmniej tylko jedna reklama jest i to zawsze w tym samym miejscu - także powodów do narzekań nie ma. Tyle samo postów się wyswietla na stronie co przedtem... Mi to nie przeszkadza..
Root Admin Mieciu Napisano 22 Maja 2008 Root Admin Napisano 22 Maja 2008 Dlaczego jestem zmuszany do oglądania tej raklamy? W telewizji moge przełączyć jak sobie nie życzę, a tu? znowu ty robo? też sobie możesz przełączyć wszystko ci na tym forum nie pasuje... co z toba?
MrJ Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Mnie tam to za bardzo nie przeszkadza (przyzwyczaiłem się szybciej niż myślałem ), ale zapytam w jaki dokładnie sposób wspomaga to forum? Trzeba kliknąć i wtedy leci kaska, czy po prostu wystarczy otworzyć jakiś temat? Bo jak to pierwsze, to będę klikał, choćby nawet niczego nie szukając PS. A tak trochę OT - chciałem wczoraj znaleźć jednego użytkownika. Ich lista była kiedyś na dole strony, pod listą aktywnych (wymienione grupy: Admin, Elita itp.), ale teraz tego nie ma... Parę dni temu szukałem Ogóra i znalazłem. A wczoraj/dziś nic. Coś się stało chwilowo z listą czy już tak będzie na stałe?
rObO87 Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Irytująca ta reklama Dużo $ za nią forum ma chociaż? Może w ramach zdobywania kolejnych $ zrobić tak, by wyskakiwało 150 okienek typu pop-up?
J0seph Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Z ciekawości odpaliłem IE - reklamy, rzeczywiście się wyświetlają, alekto by tam z IE korzystał
rObO87 Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Ja korzystam i nie zmienie tego. Nowsza wersja IE posiada opcje blokady reklam.
MrJ Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Ooo przepraszam - (s)explorera używałem bardzo długo starszej wersji (tej starszej wyglądem i funkcjami, system: XP), nowa niestety ma masę skrótów klawiaturowych które upośledzają pisanie Na Forum jestem teraz tylko na MoeZylly ale strony typu allegro/ebay/velo/cokolwiek innego otwieram przez IE, bo MojaZilla czasami robi mi krzaczki i np. nie otwiera grafiki. PS. Listy userów nadal nie ma...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Maja 2008 Root Admin Napisano 23 Maja 2008 robo, to zmień swoje podejście. masz 21 lat, także weź zacznij się zachowywać jak przystało na swój wiek, a nie jak panienka, którą wszystko denerwuje.
rObO87 Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Mi też wiek się nie wyświetla. Mieciu, a czy Tobie pasuje to co się dzieje w dzisiejszym świecie? Wszędzie ograniczają swowode, coś narzucają. Nie obejrzysz w TV filmu bo co 15 min reklamy, na dworcu PKP musisz słuchać reklame, wszędzie mnóstwo makulatury typu ulotki. Chcę przeglądać galerie zdjęć w pewnym serwisie to bez programu blokującego reklamy flash (zasłania całe foto i nie wiać X do wyłączania) coś mnie trafia. Rozumiem, $ na forum potrzebna, ale nie ma innych metod?
grzegorz1974paszek Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Polecam TVP1 oraz TVP2 - tam sa filmy bez reklam . Mi się wiek wyświetla .
Ślawus Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 robo, to forum długo sie broniło przed tym, aby na nim zagościły tego typu boty. nie chcesz czytać, to sobie przewiń tą reklamę i będzie spokój. zauważ, że na forum nie ma wyskakujących reklam, reklam z irytującym dźwiękiem oraz nie ma reklam z boku forum (które ograniczają powierzchnię użytkową), więc nie narzekaj.
Mod Team bogus Napisano 23 Maja 2008 Mod Team Napisano 23 Maja 2008 U mnie też nie ma wieku. Coś sie nam ostatnio forum sypie.
Root Admin Mieciu Napisano 23 Maja 2008 Root Admin Napisano 23 Maja 2008 robo, bo czasem taka jest kolej rzeczy i trzeba sie z tym pogodzić... jak nam zapłacisz tyle ile z reklam bierzemy, to je usuniemy... proste
rObO87 Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Jeżeli będzie powtórzona akcja, gdzie każdy kto chciał mógł wpłącić troche $ na forum to chętnie wezme udział.
Ciastkorz Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Robo nie narzekaj już... nie raz to forum Ci pomogło w czymś a przeżywasz to jak mrówka okres ;D Wyluzuj.. mnie to w ogóle nie przeszkadza.. i cieszę się że jest tylko to aniżeli miało by być to co powiedział Ślawus. Co do wieku to mi się wyświetla.. no i używam FF
anulkaa Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 A może to zależy od tego jakiego "theme" znaczy wystroju forum się używa? Nooo... z tym wiekiem mam na myśli.
Root Admin Mieciu Napisano 24 Maja 2008 Root Admin Napisano 24 Maja 2008 koniec. czy to komuś przeszkadza czy nie, tak będzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.