Skocz do zawartości

[bot] google bot

DuzyMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeszcze jedno mnie ciekawi - czy to możliwe że Mieciu ma 66 799 postów ,a np. Ecia też zarejestrowana w 2005 roku ma 10x mniej postów . Mieciowi wychodzi ok. 60 postów dziennie przez 3 lata. ???

hehe, mieciu leci na kodach. zwykły cziter :P

Napisano

E tam, syfiasto to wygląda ale narzekać nie będę.. Przyzwyczaimy się, a skoro jakieś grosze z tego są to czemu by nie zostawić tego w spokoju. Prrzynajmniej tylko jedna reklama jest i to zawsze w tym samym miejscu - także powodów do narzekań nie ma. Tyle samo postów się wyswietla na stronie co przedtem... Mi to nie przeszkadza..

• Root Admin
Napisano
Dlaczego jestem zmuszany do oglądania tej raklamy? W telewizji moge przełączyć jak sobie nie życzę, a tu?

znowu ty robo?

też sobie możesz przełączyć B)

wszystko ci na tym forum nie pasuje... co z toba?

Napisano

Mnie tam to za bardzo nie przeszkadza (przyzwyczaiłem się szybciej niż myślałem :P ), ale zapytam w jaki dokładnie sposób wspomaga to forum? Trzeba kliknąć i wtedy leci kaska, czy po prostu wystarczy otworzyć jakiś temat?

Bo jak to pierwsze, to będę klikał, choćby nawet niczego nie szukając :)

PS. A tak trochę OT - chciałem wczoraj znaleźć jednego użytkownika. Ich lista była kiedyś na dole strony, pod listą aktywnych (wymienione grupy: Admin, Elita itp.), ale teraz tego nie ma... Parę dni temu szukałem Ogóra i znalazłem. A wczoraj/dziś nic. Coś się stało chwilowo z listą czy już tak będzie na stałe? :thumbsup:

Napisano

Irytująca ta reklama :) Dużo $ za nią forum ma chociaż?

Może w ramach zdobywania kolejnych $ zrobić tak, by wyskakiwało 150 okienek typu pop-up?

Napisano

Ooo przepraszam - (s)explorera :P używałem bardzo długo starszej wersji (tej starszej wyglądem i funkcjami, system: XP), nowa niestety ma masę skrótów klawiaturowych które upośledzają pisanie :)

Na Forum jestem teraz tylko na MoeZylly :down: ale strony typu allegro/ebay/velo/cokolwiek innego otwieram przez IE, bo MojaZilla :P czasami robi mi krzaczki i np. nie otwiera grafiki. B)

PS. Listy userów nadal nie ma...

• Root Admin
Napisano

robo, to zmień swoje podejście. masz 21 lat, także weź zacznij się zachowywać jak przystało na swój wiek, a nie jak panienka, którą wszystko denerwuje.

Napisano

Mi też wiek się nie wyświetla.

Mieciu, a czy Tobie pasuje to co się dzieje w dzisiejszym świecie? Wszędzie ograniczają swowode, coś narzucają. Nie obejrzysz w TV filmu bo co 15 min reklamy, na dworcu PKP musisz słuchać reklame, wszędzie mnóstwo makulatury typu ulotki.

Chcę przeglądać galerie zdjęć w pewnym serwisie to bez programu blokującego reklamy flash (zasłania całe foto i nie wiać X do wyłączania) coś mnie trafia.

Rozumiem, $ na forum potrzebna, ale nie ma innych metod? :D

Napisano

robo, to forum długo sie broniło przed tym, aby na nim zagościły tego typu boty. nie chcesz czytać, to sobie przewiń tą reklamę i będzie spokój. zauważ, że na forum nie ma wyskakujących reklam, reklam z irytującym dźwiękiem oraz nie ma reklam z boku forum (które ograniczają powierzchnię użytkową), więc nie narzekaj.

• Root Admin
Napisano

robo, bo czasem taka jest kolej rzeczy i trzeba sie z tym pogodzić... jak nam zapłacisz tyle ile z reklam bierzemy, to je usuniemy... proste :)

Napisano

Robo nie narzekaj już... nie raz to forum Ci pomogło w czymś a przeżywasz to jak mrówka okres ;D Wyluzuj.. mnie to w ogóle nie przeszkadza.. i cieszę się że jest tylko to aniżeli miało by być to co powiedział Ślawus.

Co do wieku to mi się wyświetla.. no i używam FF :)

Napisano

A może to zależy od tego jakiego "theme" znaczy wystroju forum się używa? Nooo... z tym wiekiem mam na myśli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...