Skocz do zawartości

[bot] google bot

DuzyMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobra dobra, widzę że to zupełnie inna bajka niż myślałem? coś Ty za skrypt dodał Mieciu, co? Coś czuję, że będzie "zarabiający"... :D

Napisano

ten Googiel to straszny farciarz - łamie skubany regulamin, nie wnosi nic do tematu, a nie dostanie bana, ba! nawet ostrzeżenia nie dostanie... co za świat!! :turned: :D

Napisano

Przed pierwszym postem ale od którego liczonym? Przed chwilą miałem problemy z logowaniem, nie mogłem też wysłać wiadomości za pierwszym podejściem... To chyba nie jest normalne. Adres fr.org już działa?

• Root Admin
Napisano

ble ble ble ble ble.... tyle tylko przeczytałem powyżej... a prawda jest taka, że kasa z tego googla idzie na update i upgrady forum...

myslicie, że skąd blog i gleria?

na to ściepy nie robiliśmy...

klikając pomagasz...

Napisano

a w co klikać??

Ciekawe czy można zrobić tak żeby GoogleBot wnosił do dyskusji GoogleLinka z wyszukanymi w GoogleNecie słowami kluczowymi... było by ciekawie:) ktoś się pyta o ramę accenta i dostaje odpowiedź od GoogleBota :D

Napisano

Są już takie boty, które wstawiają linki do odpowiednich słów kluczowych. Może to i funkcjonalne, ale mi się taki pomysł nie podoba. Ten bot też mi średnio pasuje, ale jak jest kasa potrzebna to trudno.

Napisano

Ale póki co, to nie widzę, aby jakieś reklamy wyświetlał...

EDIT... Może mi to Opera blokuje...

• Mod Team
Napisano

Teraz już w tym temacie GoogleBot zszedł pod drugi post.

Mam takie pytanie,

bo nie chcę zakładać nowego tematu.

Co to jest to About Me w profilu?

Czy da się coś tam wpisać poza sygnaturą?

Jeśli tak, to jak? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...