GdyniaBiker Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hej Po dzisiejszej aktualizacji (?) forum zauważyłem, że nie wyświetla się wiek tam pomiędzy "postów", a "dołączył". Mimo, że w profilu użytkownika jest wprowadzony i widoczny. Przynajmniej u mnie to tak wygląda. To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Przejściowe chwilowe . Trwają prace nad skryptem, niedługo wszystko wróci do normy. Pozdrówko uspokajające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Hmm, nie wiem, gdzie o to zapytać, więc zrobię ot i spytam w moim starym temacie: Nie mogę odpowiedzieć w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=45610 Znaczy piszę, klikam, ok, pojawia się taki ekran, jak zawsze, z info o przekierowaniu itd. i... nic. Wszystko jest normalnie, a mój post się nie pojawia. (Jak zaraz próbuję jeszcze raz, to dostaję informację o ochronie przed floodowaniem trwającej 120 sekund. Acha, jak odpowiedziałem w tym temacie, to też muszę poczekać z próbą odp w tamtym. To normalne? Nigdy tej informacji nie widziałem, ale może kwestia okoliczności) Ktoś mi to może wytłumaczyć ? Teraz się okaże, czy mogę w ogóle odpowiadać ... Mogę i tu działa błyskawicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 jest włączona akceptacja postów przez moderatorów. lek na trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ok, rozumiem. Jeśli dodaję posta, to on czeka sobie na akceptację, zanim się pojawi? Motyla noga, a ja tyle razy próbowałem, że ktoś teraz może się wkurzyć, jak to zobaczy Proszę o wybaczenie, to nie był atak Mam nadzieję, że w 1 sztuce się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no nie wiem, nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.