Skocz do zawartości

[10100g] Corratec Superbow FUN !

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower cudowny. Wystawiany już po raz n-ty. Gdyby nie ta cena to bym się pokusił.

Szkoda tylko ,że w tak przykrych okolicznościach właściciel go pozostawił ... .

FiFi... przecież nie zginął na tym rowerze. To nie gryzie ani nie uwłacza Twej godności :P.

Napisano

Skoro mozna zaokraglic wirtualne 9988 do 9.9 to moze zaokraglic 9.9 do 9? Taka refleksja mi przyszla do glowy. A to dlatego ze jako perfekcjoniste gryzie mnie takie podchodzenie do tematu.

Swoja droga jakbym sie decydowal na rame o wadze 2kg to bym wolal stalowego Orlowskiego zrobionego pode mnie. Ale to wiekszy koszt.

@Nawrotek a kiedy rower zaczyna byc light bike?

I do autora jeszcze: jak roznica po przesiadce na tarcze? Warto dla wagi sie meczyc na V'kach?

Napisano

siwyex wprowadź ludzi z błędu i poproś moderatora o poprawienie pierwszego postu. Nie wypada przecież w tym temacie rypnąć się o 112 gram... Waga wg. Twojej rozpiski 10100 gram. Zresztą, za LB, chyba już o tym wiesz :thumbsup: . A wracając do poprzedniej maszynki trochę szkoda, nie???

Napisano

A ja nie wiem czy to pomylka. W koncu z koszyczkiem tez jezdzi, a go nie wlicza, wiec moze z przerzutka tak samo? Rower jest swietny i to jest jasne. Mi chodzi o rzetelne podejscie do sprawy. I nawet nie o pomylke ale wlasnie rzetelnosc.

Dlatego bylbym za rozpoczeciem dyskusji na temat norm wpisywania do rozpiski elementow dodatkowch roweru.

Napisano

koszyk na bidon, neopren jak i rogi czy licznik to jest element dodatkowy, zrozum to :)

można to wliczać ale nie trzeba, a pozatym jezeli kogoś to jara to specjalnie może pościągać wszystkie pierdoły i zrobic fotkę na LB czy tutaj bez koszyczków itp, i to tylko poto aby takie osoby jak Ty sie nie czepiały.

bez przedniej przerzutki w góralu jakoś się nie da jeździć (choć i tak znajda się tacy co twierdzą że się da :) )

jest to część roweru a nie element dodatkowy.

Napisano

Panowie znam siwyex`a tylko wirtualnie, ale obserwuje przemiany jego sprzętów już od dłuższego czasu i znając Jego rzetelność gwarantuję wam, że źle podana waga była z pewnością wynikiem przeoczenia lub pomyłki. Verul jak chcesz rozpoczynać dyskusję to proszę bardzo, ale nie tutaj - to temat siwyex`a o jego sprzęcie a nie o twoich wątpliwościach co do rzetelnego podawania wag naszych sprzętów... KONIEC OT!!!

Napisano

Faktycznie była to pomyłka na LB została poprawiona tutaj zapomniałem...W takim razię prosze moderatora o zmianę tego tematu i wagi sumeralnej...

Pozdrawiam

Napisano

@ Verul rower zaczyna być light bike kiedy jest tak wylajtowany że wózek przerzutki jest wiotki koła są wiotkie opony są cienkie jak prezerwatywa i rozcinają się jak tylko zjedziesz z asfaltu, do tego sid z 99 roku który jest wiotki, ponawiercane v-ki, aluminiowe koronki których po 1000km nie ma, i wszytskie inne części nie nadające się do jazdy tylko do tego żeby je na półke postawić. Znam kilka maniaków lekkości i wiecznie mają coś nie tak z rowerami.

Teraz Siwyex ma fajny rower na tarczach na fajnych częsciach, a waga i tak jest super. I to bez wiercenia dziur szliwowania lakieru itp :)

No i jak wygląda jego rower.. Jest extra :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...