ukaniex Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 Rower cudowny. Wystawiany już po raz n-ty. Gdyby nie ta cena to bym się pokusił. Szkoda tylko ,że w tak przykrych okolicznościach właściciel go pozostawił ... . FiFi... przecież nie zginął na tym rowerze. To nie gryzie ani nie uwłacza Twej godności .
verul Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Skoro mozna zaokraglic wirtualne 9988 do 9.9 to moze zaokraglic 9.9 do 9? Taka refleksja mi przyszla do glowy. A to dlatego ze jako perfekcjoniste gryzie mnie takie podchodzenie do tematu. Swoja droga jakbym sie decydowal na rame o wadze 2kg to bym wolal stalowego Orlowskiego zrobionego pode mnie. Ale to wiekszy koszt. @Nawrotek a kiedy rower zaczyna byc light bike? I do autora jeszcze: jak roznica po przesiadce na tarcze? Warto dla wagi sie meczyc na V'kach?
poisonek Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 siwyex wprowadź ludzi z błędu i poproś moderatora o poprawienie pierwszego postu. Nie wypada przecież w tym temacie rypnąć się o 112 gram... Waga wg. Twojej rozpiski 10100 gram. Zresztą, za LB, chyba już o tym wiesz . A wracając do poprzedniej maszynki trochę szkoda, nie???
verul Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Bo to liczone bylo bez przedniej przerzutki. W koncu mozna jezdzic bez niej wiec po co wliczac jej wage.
lukashs Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Verul coś TY taki upierdliwy !! ?? czy każdy jest tak IDEALNY jak Ty i nie może się pomylić w rozpisce !!??
verul Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 A ja nie wiem czy to pomylka. W koncu z koszyczkiem tez jezdzi, a go nie wlicza, wiec moze z przerzutka tak samo? Rower jest swietny i to jest jasne. Mi chodzi o rzetelne podejscie do sprawy. I nawet nie o pomylke ale wlasnie rzetelnosc. Dlatego bylbym za rozpoczeciem dyskusji na temat norm wpisywania do rozpiski elementow dodatkowch roweru.
lukashs Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 koszyk na bidon, neopren jak i rogi czy licznik to jest element dodatkowy, zrozum to można to wliczać ale nie trzeba, a pozatym jezeli kogoś to jara to specjalnie może pościągać wszystkie pierdoły i zrobic fotkę na LB czy tutaj bez koszyczków itp, i to tylko poto aby takie osoby jak Ty sie nie czepiały. bez przedniej przerzutki w góralu jakoś się nie da jeździć (choć i tak znajda się tacy co twierdzą że się da ) jest to część roweru a nie element dodatkowy.
bialykom Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 No to moze jeszcze komisyjne wazenie kazdej czesci? Oczywiscie waga musi miec certyfikat dokladnosci podpisany przez samego o. Rydzyka
poisonek Napisano 22 Maja 2008 Napisano 22 Maja 2008 Panowie znam siwyex`a tylko wirtualnie, ale obserwuje przemiany jego sprzętów już od dłuższego czasu i znając Jego rzetelność gwarantuję wam, że źle podana waga była z pewnością wynikiem przeoczenia lub pomyłki. Verul jak chcesz rozpoczynać dyskusję to proszę bardzo, ale nie tutaj - to temat siwyex`a o jego sprzęcie a nie o twoich wątpliwościach co do rzetelnego podawania wag naszych sprzętów... KONIEC OT!!!
siwyex Napisano 22 Maja 2008 Autor Napisano 22 Maja 2008 Faktycznie była to pomyłka na LB została poprawiona tutaj zapomniałem...W takim razię prosze moderatora o zmianę tego tematu i wagi sumeralnej... Pozdrawiam
Nawrotek Napisano 24 Maja 2008 Napisano 24 Maja 2008 @ Verul rower zaczyna być light bike kiedy jest tak wylajtowany że wózek przerzutki jest wiotki koła są wiotkie opony są cienkie jak prezerwatywa i rozcinają się jak tylko zjedziesz z asfaltu, do tego sid z 99 roku który jest wiotki, ponawiercane v-ki, aluminiowe koronki których po 1000km nie ma, i wszytskie inne części nie nadające się do jazdy tylko do tego żeby je na półke postawić. Znam kilka maniaków lekkości i wiecznie mają coś nie tak z rowerami. Teraz Siwyex ma fajny rower na tarczach na fajnych częsciach, a waga i tak jest super. I to bez wiercenia dziur szliwowania lakieru itp No i jak wygląda jego rower.. Jest extra
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.