Kasumi Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Szukam czegoś do Zaskara "S" dla mojej Pani....kto ma rozeznanie w wysokościach amorów? D wydania na ten czas mam ok 450 zł.... Myślałem o Duku 80mm ale on chyba jest za wysoki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Dart 80 mm ma wysokość o ile się nie mylę 451 mm. Niższy amor będzie ci ciężko znaleźć, chyba, że z mniejszym skokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ewentualnie z lepszych: nowy R7 ma 456 mm; raczej jednak odpada ze względu na cenę - chyba, że szukać wśród używek. Wówczas można też wziąć pod uwagę Skareba (450 mm). Pozdrówko jak najkrótsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 O Skareb to też niezły pomysł,dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.