gawel Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam serdecznie jakie mozecie polecic kola w granicach 300-500 zl ??? orientowalem sie juz co nieco na allegro ale chcialbym zaczerpnac waszej opini pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 do 500zl kupilbym WH-RS20 lub Aksiumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 zdecydowanie polecam aksiumy! mocne, dosyć sztywne i bardzo trwałe koła! po 10k km piasta kreci sie jak nowa, ani razu nie centrowałem a naprawdę ich nie oszczędzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 a ja mam takie pytanko: jaka jest roznica pomiedzy kolami shimano whr550 a whr560?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.