speed2 Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Witam kopiłem sobie piastę i chciał bym ja założyć do mojego kola, i tu mam pytanie czy będę musiał wymieniać wszystkie szprychy z kola, czy nie będzie takiej potrzeby bo o ile dobrze wiem piasty różnią sie rozmiarami i szprychy mogą być za długie lub za krótkie . Proszę o odpowiedz Pozdrawiam
siwy84 Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Jeśli się różnią rozmiarami to chyba sam sobie na pytanie odpowiedziałeś. Poszukaj jakiegoś kalkulatora do szprych, bodajże na stronie DT swiss jest takowy i sprawdź. Poza tym jeśli już zadajesz pytanie to napisz jakie te piasty masz, jakie szprychy, jaka obręcz. Mamy na czuja Ci odpowiedzieć?
speed2 Napisano 14 Maja 2008 Autor Napisano 14 Maja 2008 Właśnie mi nie chodziło o dokładna odpowiedz tylko taka jak ty mi dałeś czyli czy wo gole sie różnią tymi rozmiarami, a dokładnie to sie będę pytać kolesia w serwisie THX
siwy84 Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Heh nie sądzę żebym cokolwiek pomógł, ale jeśli Ty tak uważasz to ok nie ma sprawy. polecam się na przyszłość
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.