tobo Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 w czasie badania organoleptycznego tylnej piasty stwierdzilem luz na bębenku. porusza sie on mnimalnie '''na boki" a po zalozeniu kasety staje sie to jescze bardziej wyczuwalne. przerzutka zmienia biegi bez problemu - tak jak przy pelnosprawnej tylnej piaście. mechanizm bebenka rozebralem - zewnetrzne kulki byly zardzewiale a w srodku byla woda. rząd kulek przy korpusie piasty byl nienaruszony. kulki wymnienilem - bieznie lozyska sa nienaruszone. luz pozostał. piasta stosunkowo nowa (test jest na forum - czerwone ns'y) - moze jestem przewrazliwiony ale nie daję jej długiego zycia. kto eksploatuje i z jakim skutkiem piaste z podobną ułomnością? mam kombinować pieniądze na nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jak sam napisałeś- to ns'y, więc może rzeczywiście zacznij się rozglądać, zanim sezon minie Ci w serwisie;-) Pozdrówko ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 no widzisz -to moj drugi ns i tamten pracowal u mnie bez zarzutu. potrzebuje dobrej piasty, na 36 otworow, dobrze zeby byla czerwona. cena - jak najnizsza ale jesli jakosc jest dobra to niska cena nie jest priorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 moze hope pro 2? w chainreactioncycles kosztuje 110f, ja na dniach chyba bede tam ja kupowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.