Skocz do zawartości

[napinacz] do Krossa Sign Fr2

korzyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli cena nie gra roli to może ten http://www.rowerowy.com/napinacze/e-thirteen/lg1.html

Same pozytywne opinie, zakres od 34 do 44 (jeśli masz standardowy blat to masz 36, wiec pasuje) i niewielka waga. Sam chciałem go kupić, ale cena mnie odstraszyła.

no fakt trochę kosztuje :// ale jak już brać to porządne części żeby się nie rozleciały.

Nie przekonuje mnie.

Napisz ile dokładnie chcesz wydać kasy.

żeby był dobry a zarazem tani.No ale oczywiście na pierwszym miejscu liczy się żeby sprawował się dobrze i był solidny.A

cena no jak już pow jak najtańszy ale jak już trzeba będzie wtopić trochę kasy no to już przeboleje ;/

Boxguide jest cichy i praktycznie go nie słychać. Jedynie przy nienasmarowanym łańcuchu jest delikatny pisk, gdy łańcuch ociera o klatkę (ciężko ustawić, zeby na każdym przełożeniu z 8 łańcuch był na środku klatki i nie ocierał). Ale w zależności od korby i rockringu można połowe klatki odkręcić i wtedy lepiej da się to ustawić. A i w większości korb, zeby klatka napinacza weszła trzeba zdjać rockring (lub własnie połowę klatki jeśli rockring ma zostać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...