korzyniak Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Siema.Mam krossa sign fr2 chciałbym do niego założyć napinacz a ponieważ na napinaczach to pojęcia nie mam więc proszę o pomoc.Jaki napinacz by pasował do mojego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Pierwsze co nasuwa mi się na myśl to napinacz Truvativ Boxguide. Ale nie wiem ile chcesz wydać na napinacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Napisz jaka cena, jaki blat, czy zamierzasz zmieniać kiedys na większy/mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 cena nie gra roli byle pasował i był dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jeśli cena nie gra roli to może ten http://www.rowerowy.com/napinacze/e-thirteen/lg1.html Same pozytywne opinie, zakres od 34 do 44 (jeśli masz standardowy blat to masz 36, wiec pasuje) i niewielka waga. Sam chciałem go kupić, ale cena mnie odstraszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jeśli cena nie gra roli to może ten http://www.rowerowy.com/napinacze/e-thirteen/lg1.html Same pozytywne opinie, zakres od 34 do 44 (jeśli masz standardowy blat to masz 36, wiec pasuje) i niewielka waga. Sam chciałem go kupić, ale cena mnie odstraszyła. no fakt trochę kosztuje :// ale jak już brać to porządne części żeby się nie rozleciały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ewentualnie jeśli trochę tańszy to może boxguide od truvativa (mam i nie narzekam) lub xtx (również sporo pozytywnych opinii słyszałem/czytałem, a cenowo podobnie jak boxguide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ewentualnie jeśli trochę tańszy to może boxguide od truvativa (mam i nie narzekam) lub xtx (również sporo pozytywnych opinii słyszałem/czytałem, a cenowo podobnie jak boxguide. a co sądisz o tym?? http://allegro.pl/item360857683_napinacz_c...rzerzutka_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie przekonuje mnie. Napisz ile dokładnie chcesz wydać kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie przekonuje mnie. Napisz ile dokładnie chcesz wydać kasy. żeby był dobry a zarazem tani.No ale oczywiście na pierwszym miejscu liczy się żeby sprawował się dobrze i był solidny.A cena no jak już pow jak najtańszy ale jak już trzeba będzie wtopić trochę kasy no to już przeboleje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Boxguide http://allegro.pl/item362313538_napinacz_d...er_oferta_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie bede tworzyc nowego tematu wiec napisze tu mane wlasnie jak sie sprawuje ten boxguide, jest glosny czy raczej cichy ? bo zaniedlugo bede kupowal napinacz i zainteresowal mnie ten truvativ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Boxguide jest cichy i praktycznie go nie słychać. Jedynie przy nienasmarowanym łańcuchu jest delikatny pisk, gdy łańcuch ociera o klatkę (ciężko ustawić, zeby na każdym przełożeniu z 8 łańcuch był na środku klatki i nie ocierał). Ale w zależności od korby i rockringu można połowe klatki odkręcić i wtedy lepiej da się to ustawić. A i w większości korb, zeby klatka napinacza weszła trzeba zdjać rockring (lub własnie połowę klatki jeśli rockring ma zostać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.