Skocz do zawartości

[ciekawostki ostrokolowe] Interesujace fakty z ostrokolowym zadeciem.

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieńdobry. Chciałem wszystkich zaprosić do udziału w nowej ankiecie, a szczególnie tych którzy wiszą u klamki wtajemniczenia odtrąceni przez hermetyczne środowisko ostrokołowców jak i tych co trzymają klamkę od drugiej strony szydząc sobie z siebie nawzajem. Zapraszam kordialnie do głosowanie w ankiecie.

No lubię zabawę słowem, ale poniekąd zaskakujące siedlisko wynurzeń... Szyfrant miałby problem jak kodować często powtarzające się słowa "ostre koło" i "hipster". No nic miło kliknąć, ale ankieta zbyt bolesna.... O głosów jest zbliżone do Heglowskiej doskonałej kulki do łożysk górskiej piasty Shimano, i strach takie zero zmienić w laseczkę choćby i była wytatułowaną pierwszoroczną aeseptką..... Pozdrawiam

Ps Królewskie Tygrysy na Pandemy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

mam pytanie. Przeglądałem przed chwilą FGG i inne galerie i widziałem że do niektórych rowerów przyczepiane są np. korki po winie, albo metki od jakichś ubrań - przeważnie doczepiane jest to do prętów siodełka. I to się wiąże z czymś szczególnym czy po prostu ktoś sobie tak wymyślił, a reszta podłapała?

mam pytanie. Przeglądałem przed chwilą FGG i inne galerie i widziałem że do niektórych rowerów przyczepiane są np. korki po winie, albo metki od jakichś ubrań - przeważnie doczepiane jest to do prętów siodełka. I to się wiąże z czymś szczególnym czy po prostu ktoś sobie tak wymyślił, a reszta podłapała?

http://www.libbyaubrey.com/champion/lore.htm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...