Varg Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Bozar tam był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 moje ostre dwa lata temu. teraz to już rasowa czerwona szosówka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 zdrajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Nie przypominam sobie żeby kiedyś przewinęło się przez forum, więc mam czelność wrzucić:] Co prawda nie ostre, ale nie mogłem się oprzeć http://farm5.static.flickr.com/4009/4281099409_d966f38934_b.jpg http://farm5.static.flickr.com/4046/4281842958_0206bb1953_b.jpg Jak dla mnie coś osobliwego i pięknego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 kozy mają swoj urok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem na ten temat- czy cinelli produkowało niektóre swoje ramy/ mufy we Francji? Bo ostatnio miałem przyjemność oglądać z bliska pewną ramkę i na mufie suportowej było napisane "cinelli france" co mnie zaintrygowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Najlepiej odpowiedzial by Ci na to pytanie pan A.Colombo Nigdy nic takiego nie słyszałem. Słyszałem ,ze cinelli dzielilo fabryke razem z columbusem , ale Francja? Może , pogdybam sobie , chodzi o to ,ze Cinelli zrobiło te mufki (pewnie jakies komicznie wydziwnione) dla francuskiego framebuildera. Skoro mufy cinelli mozna se kupić , to czemu nie można kupić takich custom Napisz men mejla do Cinelli powinni odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wrzucę tutaj. Czy spotkaliście się kiedyś z rurkami które wychodząc z muf mają okrągły przekrój, a na środku przez całą długość mają cztery przetłoczenia, tak, że przekrój w tym miejscu jest na kształt krzyża z zaokrąglonymi rogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Coś mi chodzi po głowie taki haj end z lat 80, szosówka na drogich komponentach, staranne malowanie, nie dam sobie głowy ale to była jakaś znana marka. Pewnie gdzieś wisi w sieci w klasykach, sam widziałem ja chyba jako ofertę na .... alegro ? Sto lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Gilco design :)Jeśli chodzi o columbusa stosowane czesto w Colnago Master. Oria tez miała takie swoje przetłaczane rurki. Mam takie w mojej zimówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 O śliczna ilustracja!!! I jeszcze chyba była opcja "skrętna"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 to wszystko (a przynajmniej z tego co głoszą katalogi columbusa) nazywa sie Columbus MS (od multi shape) a co do skretnych to jakis czas temu był na allegro CIOCC od Pana Mikheila to był columbuc Cromor , lecz ksztalty na zyczenie framebuildera, Także mój gios ma jakies dziwne , po dwa przetłoczenia na kazdej rurze (kolejny custom poza katalogowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ostre na democie i to na głównej:] http://demotywatory.pl/2658587/Czasami-spelnienie-twoich-marzen BTW Znajomy sprzęt. O ile dobrze pamiętam to bozar był/jest właścicielem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 to "mój były" i obecny mojej kobiety. Fota ofkoz zrobiona na mostowej w poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whynot5 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 http://www.eurosport.pl/kolarstwo/92-miliony-w-bloto_sto2671758/story.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 WSTYD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A ja jak zwykle nie na temat: 1. Wczoraj w 1 z 10 był włoch ze Szreniawy, mówił, że jest kolarzem szosowym. Odpadł na pytaniu o Ucztę u Wierzynka. 2. http://www.violetsushi.pl/wycieczka.html Czyje to ostre stoi przed wirtualną knajpą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jak już jesteśmy przy telewizorni, to niedawno w "jak to jest zrobione" na discovery pokazywali produkcję łańcucha campy record ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jak już jesteśmy przy telewizorni, to niedawno w "jak to jest zrobione" na discovery pokazywali produkcję łańcucha campy record ;] o kurde musisz miec dużą plazme na całą ściane , bo ciężko musiałobyć upchnąć tych wszystkich chinoli w koneskopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 wiem że nie ostrokołowa ciekawostka ale warta uwagi jest czymś niebotycznym, pomijam fakt że do 120 czy tam 160 km/h jest holowany za autem które rozbija opór powietrza. Zaciekawił mnie fakt przekładni i małych kół 24" chyba. EDIT: Polecam jeszcze TĄ STRONKĘ tu już ostre koła są. Ps. Mam nadzieje ze się nie powtórzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ŁOSTRE Z HAMULCEMM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ale lamus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Przecież napisane rekord braker czyli rekordzistyczny hamulcowy... Ogólnie jak tak się jedzie pod pięćdziesiąt na twardym biegu, ale z dużą kadencją to jednak nie wychodzą skidy, więc raczej taki hamulec poza torem to całkiem przydatny gadżet... Dziś jechałem za ostrym bez hamulców, ale z kolarzem który nie hamuje spowolnieniem tylko skidem... utrapienie albo jedzie albo szoruje, ( nie chodzi o samego skida tylko o dwa tryby obsługi kręcić v skidować Śmiesznie, bo ja nie skiduję jak mam lekkie opony, to się ciut musiałem spinać... Ale to tylko chwilka, była kilka skidochwil na mieście... Po trzecie... te mrozy ostatnio, zawsze pisałem że mam hamulce i tyle... że prawie nie korzystam, itp. Wiecie że w tych warstwach ciuchów ... zacząłem łapać za klamki, jakoś tak mi się nie chciało dusić, w dodatku spd zaczynają co rusz się wypinać jakby sprężyny na mrozie słabły...no rozpieściło mnie ciut, zmienia się światło i co hamujemy palcami... starość czy sen zimowy, ale jakoś dziwnie skorygowana z uczuciem ucisku na kolana przez dwie pary spodni... takie nogi słupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 dokłaaadne .\ Ale fakt faktów bielizna termiczna jest tania i fajna a nie smiganie w spodniach m65 z PODPINKĄ :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxB Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 dream garage ;D http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs493.snc3/26932_10150183043395257_604050256_11806738_5989296_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.