painmaker Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 co ro turbokolor to piękne jest tylko malowanie a ten orłowski zacny co prawda nie przemawia do mnie zestawienie kolorów ale kolo miał pomysł na rower wole to niż kolejny biały albo czarny rower których są już dziesiątki jak dla mnie w ostrym chodzi o indywidualność.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomjan Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 wiem ze te rowerki to nie ostrekolka ale lubie nasze froum wiec post tutaj. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-10801839 http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-10810869 ciekawe czy sie przyjmie. u nas moze za jakies 2000lat jak ktos wkoncu od nowa miasta pobuduje.... tj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Podobny bajer jest w Paryzu juz od 3 lat:). Wiecej niz polowa rowerow nie nadaje sie do jezdzenia, sa tak rozpieprzone... A i cena mniejsza, poniewaz 28euro rocznie chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Edison (ten od żarówki) na ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 co do wynajmowanych rowerów to w berlinie są takie i przeważnie to kupy złomu ale ale widziałem takie w krakowie wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 takie obklejone reklamami z niby pełnym kołem? Są już chyba od roku. Też ostatnio widziałem na żywo. Wykupujesz abonament, płacisz kaucję i wio. Były w zadziwiająco dobrym stanie technicznym, ale widziałem tylko jedną stację. Jak dla mnie super pomysł i inne miasta już dawno powinny wziąć przykład z krk. A jak to wygląda w praktyce niech wypowiedzą się tubylcy. Miasto pewno zarabia na reklamach. Z tego typu nowości słyszałem, że w wawie w parku przy pekinie ma być jakiś megapraking rowerowy z prysznicami itd. Termin nieznany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 w zeszłym roku w Krk było kilka takich stacji a w ten weekend widziałem "stację rowerową/barak wypożyczalnię" w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 w poznaniu w kontenerach bodajże była akcja wypożyczania rowerów no i na pętli pestki są rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chucker Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ruskie proto ramy do trixie. http://vvcforce.com/?p=5974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 http://www.flickr.com/photos/silesiafixed/4679503032/ dartmoor idzie w ślady NSa. ciekawe jak z łańcuchami teraz nie będzie "głupi peżot na dartmurze".będzie dartmur na dartmurze i dartmurem pogania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ... teraz nie będzie "głupi peżot na dartmurze".będzie dartmur na dartmurze i dartmurem pogania. Czuję aluzję do mnie ;-) Cóż mogę dodać ... chyba już nic mnie nie zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 nie wiem o czyim rowerze to było, ale to cytat z painmakera bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 dlaczego zaraz mój cytat ja sobie nie przypominam mariusz wypowiedz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 to chyba moj na swiecie sa takie rowery co krok do wypozyczania , tlyko musisz sie zarejestrowac w necie i mzesz smigac . a jesli chodzi o ciekawostki ostrokolowe to mi kolo sie ztępiło i jezdze ostatnio szosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ztępione koło to nie powót do śmiecha całe szczęście kaemes że już miałeś szosową ramę klamki i lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 poprostu mam 4y rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onegear Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Założyłem ostrokołowego bloga, wrzucam tam jakieś ciekawostki (fotki, filmiki itp.). Jak na razie uploady codziennie,z z czasem zobaczy sie czy ktokolwiek tam będzie zaglądał. Zapraszam http://1gear.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 o stary, pierwszy post i ban. jakim cudem painmaker tu się jeszcze utrzymał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 onegear jest już naszym forumowiczem i ma inne konto. zapewne chciał stroną pochwalić się incognito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 po prostu biera wie z kim trzymać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 link - mit że ostrych nie kradną legł w gruzach. W naszym dzikim kraju wszystko kradną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 jak to mity, prawda? nie pierwszy zaginął... i nie ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Użyłem złego słowa. Zamiast "mit" bardziej pasowałby "argument" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 W Magazynie Rowerowym relacja z Letniej soboty na torze we Wrocławiu. jak dorwę skaner to wrzucę tutaj ten artykuł, niestety online chyba nie jest dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Podobno niezła beka z tego artykułu (http://www.forumszosowe.org/viewtopic.php?p=109244&highlight=#109244). Dzisiaj dokonam zakupu MR i sam ocenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.