elberet Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 można po ludzku tłumaczenie prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 można po ludzku tłumaczenie prosić? ogólnie-rower bez dwóch hamulców , dzwonka i oświetlenia nie nadaje się do jazdy czyli ostre kolo stwarza niebezpieczeństwo dla ruchu (sztywny napęd czyli hamulec w piaście nie jest hamulcem według prawa przepisów ruchu drogowego bla bla bla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Co sie dziwicie, ja tam jestem w szoku ze Niemcy ze swoim ordnung must sein i arbeit macht frei w ogole czasem wsiadaja na ostrzaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tricolore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 mtv, pimp my bike! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 http://blog.vtrn.pl/post/489/tourbokolor-de-pologne-x-vtrn-by-pawel-gromada hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 http://blog.vtrn.pl/post/489/tourbokolor-de-pologne-x-vtrn-by-pawel-gromada hahahaha Ramka według mnie jest kozacka. Ale osobę która ubierała ją w resztę szpejów, to bym chciał osobiście poznać i powiedzieć jej co o tym myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ramka według mnie jest kozacka. Ale osobę która ubierała ją w resztę szpejów, to bym chciał osobiście poznać i powiedzieć jej co o tym myślę Rzeczywiście, wszystko tam jest tragiczne w szczególności mostek, kierownica, siodło i pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 może niedowidzę, może coś z mi net szwankuje, więc wytłumaczcie mi proszę - co jest nie tak z tym rowerem (oprócz tej kiery rzecz jasna)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 on ją sam robił czy przerabiał ?! kąty takie sobie , chyba ze to przez ten szosowy widelec. Siodło a mostek i kiera to ładny proszek wogole stylistycznie kłóci sie ten rower . jak uslyszalem o inicjatywie to spodziewalem sie ramy łączonej bezmufowo kiery giętej ładnej korb ala messengery a nie ! korby campy ?? rama na mufach kiera jak od dartmura i ten widelec . shame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 kierownica nie pasuje, z tym się zgadzam. Kąty i malowanie - przecież to kwestia gustu. Tylko cena.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 boże, za 3 i pół kafla to czegoś bardziej renomowanego niż novateci bym sie spodziewał.siodło i kiera obrzydliwe. miało być pięknie a wyszło jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 pewnie ludziom ze sklepu taki styl się podoba i dobrze ale piasty nowateki? tu już przecież mogli "piasty gromady" wstawić ja tam był inne koła wsadził , ale na tle tych białych ostrych koł z allegro na oponach 1.9cala jakoś tak, no to prezentuje się niemal bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 O gustach trudno się dyskutuje, ostatnio widziany zitron Orłowski z szalona jagoda obręczami pod facetem nabawił mnie posępnej handry że nie pasuję do tej rzeczywistości, pocieszyła mnie dopiero znajoma "16" która z upodobaniem uparła się kupić paskudnego lecz 100% holendra. Dodatkowo jak patrzę na mój rower na miasto to też dostaję dysonansu formalnego, ale albo ma być ładnie albo obskurancko.... Skończy się jednak pewnie u lakiernika w końcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 widzialem tego orlosia , tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 http://www.merciancycles.co.uk/frames/57/frame-builder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 widzialem tego orlosia , tragedia. O tego chodzi http://b62.grono.net/120/24/gallery-99766034-500x500.jpg ? Co z nim jest według Was nie tak? Trochę bez sensu jest "jeździć" po rowerze, tylko dlatego, że kolory są zbyt krzykliwe. A dobrane jest wszystko według mnie bardzo dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 taurus jest lepiej wykonany niz b43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 taurus jest lepiej wykonany niz b43. No to rzeczywiście - rower "tragedia" A tak na marginesie - co znaczy "lepiej wykonany"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 miałeś tą obrecz w reku ? te łączenia i wogole masakra . złożony w takim stylu jak NS analog tylko bardziej "torowo" Generalnie nie bedziemy tu jechac roweru nieobecnego wśród nas jeźdzca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 miałeś tą obrecz w reku ? te łączenia i wogole masakra . złożony w takim stylu jak NS analog tylko bardziej "torowo" Generalnie nie bedziemy tu jechac roweru nieobecnego wśród nas jeźdzca Co do obręczy, to się nie wypowiadam, bo ani jednej, ani drugiej nie miałem i nawet na żywo nie widziałem. A jeżeli chodzi o porównanie do Analoga - to rozumiem, że chodzi Ci tylko o dalekie "powinowactwo kolorystyczne" obręczy? Bo z tego, co widzę, piasty i korba to torowe miche, mostek i kiera to nitto, sztyca campagnolo, siodło fizik, pedały też jakieś porządniejsze, rama to nie jakiś badziew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Co do obręczy, to się nie wypowiadam, bo ani jednej, ani drugiej nie miałem i nawet na żywo nie widziałem. A jeżeli chodzi o porównanie do Analoga - to rozumiem, że chodzi Ci tylko o dalekie "powinowactwo kolorystyczne" obręczy? Bo z tego, co widzę, piasty i korba to torowe miche, mostek i kiera to nitto, sztyca campagnolo, siodło fizik, pedały też jakieś porządniejsze, rama to nie jakiś badziew... chodzi o to ze zamiast tych badziewiatych velocity , miały byc aerospoke,wtedy bylo by git. np.takie ala drewniane. http://www.doobybrain.com/2009/03/10/wood-grain-aerospoke-wheels/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 W ogóle tani ten rower. Za mało włosko-angielskiego karbonu na keirinowych francuskich mufach rzeźbionych przez szwajcarskich maitre chocolatiers. Gość pewnie nie jeździ nim w alejkatach tylko wystawia na balkon i robi zdjęcia, a czasem jedzie do swojej willi i tam wystawia i tam robi zdjęcia (co widać na tym załączonym). Składał go głównie do kręcenia barspinów, ale Orłoś nawalił i nic z tego. No i te niskiej jakości obręcze... Przyjedzcie do Katowic, pojezdzimy i pogramy w polo, a nie pieprzycie farmazony w dodatku 3 po 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 @ sath o to to właśnie. lepiej się tego nie dało ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.