Strodus Napisano 12 Maja 2008 Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam. W najbliższym czasie wyjeżdżam do Niemiec na studia a planowałem zakup roweru mtb. Upatrzyłem sobie Krossa Level A2 (z full Alivio). Jednakże wyjazd doprowadził do tego, że rower będę musiał zapewne kupić w Niemczech. Rozglądałem się za tym Kossem na niemieckich stronach i jest ogólnie ciężko dostępny i w kosmicznych cenach. Mam w związku z tym prośbę do was. Moglibyście mi polecić jakieś w miarę tanie sklepy internetowe w Niemczech? Może polecicie mi jakiś rowerek mtb do max 400 euro z niemieckich stron? Szukałem rowerów Merida, Kellys, Scott, Kross itp. i jednym słowem sama drożyzna w porównaniu do cen w Polsce. Co sądzicie o rowerku GT Avalanche 3.0 bo znalazłem go w moim przedziale cenowym i może byłby to dobry wybór? Bo z drugiej strony kupić rower w Polsce i targać go do Niemiec jest chyba nie opłacalne z tego względu, że nie będę miał gwarancji (chyba że jakaś międzynarodowa?). Jak sądzicie co powinienem w tej sytuacji zrobić? Bardzo was proszę o pomoc bo jestem w kropce... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Maja 2008 Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Jak sądzicie co powinienem w tej sytuacji zrobić? Kupić sobie rower w Polsce, i pojechać nim do Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strodus Napisano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Kupić sobie rower w Polsce, i pojechać nim do Niemiec A co z gwarancją? Bo jak po jakimś czasie sie coś rozleci to będzie nie ciekawie chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.