KtośTam Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 całkiem niedwano "Najaktywniejsze dziś tematy" można było przeglądać bez logowania się - teraz pojawia się napis "to menu zostało zablokowane" i trzeba się logować. prawie wszystkie fora, tematy i posty można przeglądać jako niezlogowany 'gość', tymczasem listy aktualnie aktywnych tematów się już nie da - czemu? myślę, że jeśli ktoś miałby do dyspozycji jakiś przypadkowy komputer z internetem, z niewiadomymi ustawieniami systemu, to konieczność logowania może grozić przypadkowym zhackowaniem konta.
bodziekk Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 Skoro jest już taki temat to się przyłączę - czy w dniu wczorajszym zaszły jakieś zmiany na forum? Bo przestało mi działać autologowanie.
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Maja 2008 Mod Team Napisano 12 Maja 2008 Fakt, u mnie także z logowaniem coś się zawaliło :/
gryf222 Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 potwierdzam, u mnie to samo. Myślałem że to mi FF zwariował :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.