bardakon Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witam Korzystając z niskiego kursu dolara chcę sprowadzić sobie komplet hamulców. Generalnie poluje na juicy 5 ale natrafiłem tez na hayes el camino. Który jest lepszy? Teraz mam hayes 9 i chcę go zmienić bo bez przerwy mi ociera tarcza o klocki albo o sam adapter. odległość tarczy od klocków to jakieś ułamki mm i niewiele trzeba żeby sie rozregulowało. Nie chcę by to się powtórzylo w el camino. Które wybrać? Wiem że juicy 5 nie ma z tym problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Tylko nie Hayes... niezbyt trwałe hamulce, niezbyt dobry system odpowietrzania. Juicy wręcz przeciwnie - świetna modulacja, siła hamowania, odpowietrzanie to bajka. Biesz Juicy i nie patrz wstecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.