Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Tja, właśnie ogarnąłem sytuację ;/ Nie ma żadnej ramki SX Trail na sprzedaż, która by była ok, a jak są to po 1000$ w US. Tak więc pieprzę to wszystko i zamawiam Haro. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Ramka spełnia moje wymagania, jest ładna, ma 160 skoku, VLS, jest ze sztycą, a przede wzsystkim jest nowa i nie będzie strachu. A jak mi nie przypasuje, to zawsze można potem sprzedać ;] A, i nie muszę wydawać całej kasy, zostanie jeszcze na koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 moim zdaniem zły wybór, ale oby ci się dobrze jeździło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Czemu zły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ta ramka taka dość delikatna jak na freeride sie wydaje a o tym mówimy tak? http://cgi.ebay.com/Brand-New-Diamondback-...1742.m153.l1262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andref Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Nie, mowa o Haro. Ale to i tak gorszy wybór niż Spec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mowa o tym Haro http://www.harobikes.com/mtb/images/bikes/...8_werx_xeon.jpg Imho jest to lepszy wybór niż Spec bo zawias bardziej rozwinięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ale na Speca bym musiał się cholernie wykosztować, a poza tym bym musiał kupować używkę i to z jakiegoś niepewnego źródła - tu mam tego Haro ze sklepu w USA... 1400zł z przesyłką + ewentualne cło (zobaczymy, czy się uda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 sorka, niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 nie miał bym zaufania do ruszającej sie góra dół korby, a tak to w tym haro wygląda. pierwszy raz widze tą ramę i nawet nigdy o niej nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasha Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No ja też bym stawiał bardziej na Speca, no ale... Ten Haro wg testów źle nie jeździ, myślę z taką ceną za nową ramkę można śmiało zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jeśli odpowiadałby rozmiar (nie doszukałem się w dyskusji jaki to ma być) to IDENTYCZNĄ ramę Haro (a nawet w ładniejszym kolorze ) miał na zbyciu MarcinGoluch w TEJ OFERCIE - może jeszcze jest aktualna? Parę zeta drożej, ale miałbyś ją od ręki - wystarczy zapytać. Od siebie powiem, że z Marcinem da się wszystko spokojnie omówić, sam się trochę napisałem jak szukałem ramy dla siebie. Co prawda nie pomógł ostatecznie (sprzedawcy z ebaya dali d... ), ale dobre wrażenie pozostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Już zamówiłem, a 18" to za duża ramka... Poza tym wolę białą i ma lepszy damper (Pearl 3.3 a nie 3.1) Tamtego Haro widziałem na ebayu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.