stefanX Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Zakupiłem dla siebie i dla żony koszulki z krótkim i długim rękawem. Rzeczy są (jak w temacie) z Magazynu Rowerowego. http://www.magazynrowerowy.pl/inne.html Z długim są ocieplane. Przejechałem w tych ciuchach raptem kilka wycieczek i w tej z długim przy szwach między tylnymi kieszonkami zrobiły się dziury. Zauważyłem to po praniu. Mimo etykiet (nie wirować) wiruję ciuchy rowerowe. Jak wyczytałem na forum - większość z Was tak robi i ciuchom to nie szkodzi. Czy ten defekt - to tylko mój pech - trafiłem na wadliwy egzemplarz, czy mieliście podobne problemy z jakością koszulek z MR'a? Bo nie wiem, czy żądać zwrotu kasy, czy wymieniać u nich na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja posiadam koszulkę MR z długim rękawem .I dokładnie to samo mi się stało popruła się na szwie miedzy kieszonkami.Ale poza tym nic jej nie mogę zarzucić.Tak dziurka to dla mnie żaden problem zaszyłem sobie to i już mam spokój ,a koszulka jest super .Jestem zadowolony ten mały defekt nic a nic mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 stefanX Zażądaj wymiany na nową, a jak sytuacja się powtórzy to zwrot kasy. No chyba, że te dziurki nie są takie duże i jesteś w stanie sam to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanX Napisano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 stefanXZażądaj wymiany na nową, a jak sytuacja się powtórzy to zwrot kasy. No chyba, że te dziurki nie są takie duże i jesteś w stanie sam to naprawić. Jestem w stanie sam naprawić, ale wysłałem już maila z pytaniem do MR. Bo w pozostałych koszulkach z MR (mam dwie dla siebie i dwie dla żony) też już zaczynają się robić małe dziurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ale im chyba nie napisałeś, że pomimo tego, iż pisało nie wirować - wirowałeś? Bo wtedy wiadomo, żadnej reklamacji nie uznają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.