Skocz do zawartości

[obręcz] Sun Rims Equalizer 21

ukaniex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mysle ze malo kto na tym jezdzil bo dopiero ludzi na tym skladaja kola takze opinii nie znajdziesz :) ja sadze ze przy takiej wadze jak twoja i na xc to bedzie jak ufo stare czyli starczy na rok dwa i do wymiany.. cena adekwatna tzn niska. qmpel bedzie mial zlozone na nich kola w poniedzialek lub we wtorek to moge dac znac jak sie sprawuja

Napisano

No ja się nie dziwię, bo żeby zrobić dobrą lekka obręcz, to trzeba umieć, a sun nigdy nie potrafił, czego przykładem są machy i ufo. Cena oczywiście też dodatkowo świadczy o jakości produktu, bo skoro konkurencji udane produkty kosztują 2x więcej, to chyba nie ma się co dziwić, że jakość niekoniecznie musi towarzyszyć nazwie equalizer21. A skoro obręcz to w sumie równie ważna część koła jak dobry bębenek w piaście, to pozostaje ważne pytanie- czy jest sens ;-) Aż jestem ciekaw jak rzeczywiście będą się spisywały te obręcze. Pozdrowerek ALL :D

Napisano

Equalizery dopiero wchodzą na rynek więc nie ma co spekulować o ich jakości, jako, że jest to produkt zupełnie nowy:) Ja na swoje obręcze Sun'a nie narzekam- są najlżejsze i najmocniejsze i najtańsze w swojej kategorii ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...