ukaniex Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 Proszę o jakieś opinię. Ważę 65-67. Obręcz o zastosowaniu XC oczywiście.
kello Napisano 10 Maja 2008 Napisano 10 Maja 2008 mysle ze malo kto na tym jezdzil bo dopiero ludzi na tym skladaja kola takze opinii nie znajdziesz ja sadze ze przy takiej wadze jak twoja i na xc to bedzie jak ufo stare czyli starczy na rok dwa i do wymiany.. cena adekwatna tzn niska. qmpel bedzie mial zlozone na nich kola w poniedzialek lub we wtorek to moge dac znac jak sie sprawuja
ukaniex Napisano 10 Maja 2008 Autor Napisano 10 Maja 2008 OK czekam. Ale z tego co wiem to nikomu nie są polecane owe obręcze .
Arni_King Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 No ja się nie dziwię, bo żeby zrobić dobrą lekka obręcz, to trzeba umieć, a sun nigdy nie potrafił, czego przykładem są machy i ufo. Cena oczywiście też dodatkowo świadczy o jakości produktu, bo skoro konkurencji udane produkty kosztują 2x więcej, to chyba nie ma się co dziwić, że jakość niekoniecznie musi towarzyszyć nazwie equalizer21. A skoro obręcz to w sumie równie ważna część koła jak dobry bębenek w piaście, to pozostaje ważne pytanie- czy jest sens ;-) Aż jestem ciekaw jak rzeczywiście będą się spisywały te obręcze. Pozdrowerek ALL
dejot Napisano 15 Maja 2008 Napisano 15 Maja 2008 Equalizery dopiero wchodzą na rynek więc nie ma co spekulować o ich jakości, jako, że jest to produkt zupełnie nowy:) Ja na swoje obręcze Sun'a nie narzekam- są najlżejsze i najmocniejsze i najtańsze w swojej kategorii
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.