Skocz do zawartości

[mostek] króciutki do xc / amateur dh;p

mroziox

Rekomendowane odpowiedzi

pomóżcie dobrać mi jakiś mostek do gianta terrago

wiem ze mają one różne rozmiary oprócz dlugosci a na tym sie nie znam

szukam czegos o wiele krótszego niz to co mam teraz

mysle o jakims króciutkim 40 , 60 mm? moze jeszcze krotszy?

nie wiem jaki wznios powinienem wziasc i jaki dokladnie mam teraz;]

czy takie krotkie mostki wklada sie do xc/ nie powinno sie/ jest to obojetne

prosze o jakies propozycje, allegro sklepy, z uwzglednieniem tego ze nie wiem jaka tego srednia wejdzie namoj rower i czy kiery maja rozne srednice;]

mam 175 cm wzrostu - rame 21 cali! czułem sie na niej wygodnie, ale teraz jak zachcialem troche poszaleć juz tak super nie jest

chce w ten sposob skrocic dlugosc roweru;p

pomozcie mi cos dobrac

pozdro

Jak dasz taki krotki mostek to sie skonczy tym, ze podjazdy, ktore pokonywales na rowerze, bedziesz teraz pokonywal z buta :D Wlasnie z tego powodu raczej takich krotkich mostkow nie poleca sie do XC.

Poza tym rower moze stac sie nadsterowny...

Zreszta jak ktos ma Ci doradzic konkretny mostek jak nie znasz rozmiaru kierownicy?

srednica 31.8 , 1 i 1/8 cala

pozdro, poprzez skrócenie mostku chce sprawić by rower stał się bardziej sterowny..., wyskosc ramy chyba jest wporządku skoro mam jeszcze troche luzu nad nią

uważam, że jak teraz wlasnie "skróce mostek" to bedzie wszystko git;]

twierdze że rama terrago rok 2007 ma specjalną geometrię :) i akurat 21 jest dobre do mojego wzrostu

rynek EU!! :) ( do Azjatów nic nie mam :P)

spoko wyśle zdjęcie jak bede mial okazje zrobic, mam nadzieje ze zostanie wykorzystane jedynie do ocenienia mojej postawy na rowerze :)

w międzyczasie możecie podrzucić propozycje jakichś mostków

może takie regulowane też, podrzucajcie jak najwięcej, lubie jak jest w czym wybierać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...