mackozer Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, jestem świeżo upieczonym rowerzystą. Ponieważ unikam jak mogę poruszania się komunikacją miejską chciałbym jak najczęściej jeździć do centrum na rowerze. Nie wiem jednak gdzie mógłbym taki rower zostawić wybierając się np. do Galerii Łódzkiej lub jadąc płacić rachunki do ciągu handlowego Juventus/Hermes i OrangePlaza. 1. Czy istnieją w centrum Łodzi jakieś bezpieczne - strzeżone miejsca parkingowe dla rowerów? 2. Czy na parkingu strzeżonym w Galerii Łódzkiej można bezpiecznie zostawić rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Jedyne o czym słyszałem to to, że można zostawić rower w Go Sporcie w Manufakturze. Oni wstawiają go do jakiegoś pomieszczenia i dają Ci numerek. Być może w Galerii Łódzkiej jest tak samo, ale nie wiem. Możesz zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ostatnio również otwarto parking rowerowy strzeżony bezpłatny przed Galerią Łódzką (wejście Piłsudskiego/Sienkiewicza. Wyglada naprawdę nieźle, pan siedzi sobie na tym ogrodzonym placyku gdzie są miejsca do przypięcia rowerów i czyta gazetę zerkając na nasze postawione cacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dobrze wiedzieć, w końcu ktoś o tym pomyślał rower można zostawić też (tyle że za 1pln) na strzeżonym parkingu koło Tesco na Pojezierskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 26 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Gucio, bardzo mnie pocieszyłeś tym go-sportem. Rower zostawia się tam bezpłatnie? Może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteors77 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 mnie w manu wyganiała ochrona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiek90 Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 W manu mozna rowniez parkowac kolo stratosfery - jest wewnatrz(tzn w budybku, ale jeszcze nie w samej stratosferze) stojak na chyba 5 rowerow. Nie strzezony i nie pilnowany przez nikogo, ale sporo ludzi sie tam kreci i przez szybe widac bardzo dobrze to miejsce ze stratosfery, wiec raczej z nozycami nikt nie podejdzie i nie ciachnie blokady... Z tym go sportem to nadal aktualne? Jest jeszcze platny, strzezony, ubezpieczony i z monitoringiem parking no rogu nowomiejskiej i polnocnej. 1zl za godzine(czasem mniej;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 W którym dokładnie miejscu/budynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.