Arkadius88 Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Witam Pytanie jak w temacie... W necie niewiele jest dokładnych informacji o tym siedzonku bo to nowy model ale TUTAJ trochę znalazłem. Z tego co widzę w opisie PRZEZNACZENIE widnieje szosa i treking. Pytanie moje jest następujące... Czy to siodełko nada się do XC (choćby sądząc po konstrukcji oraz wymiarach). Jest stosunkowo twarde, a raczej ZBITE. Za 79zł to całkiem ciekawa oferta. Waham się pomiędzy tym a WTB Rocket Race V którego niestety nigdzie nie mogę tanio dostać ;/ P.S. Jest też wersja W która z tego co zauważyłem różni się szerokością (z tego co wiem jest to model dla kobiet). Co sądzicie? Pozdrawiam Arek Prezentuje się co najmniej CIEKAWIE Tak sobie myślę... skoro sprawdza się w trekingu i na szosie to chyba w MTB też da radę no ale wolę na waszą radę poczekać. Lepiej San Marco za 79zł czy WTB za 97zł? Znalazłem też przykład zastosowania w rowerze MTB
MS3 Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 To jest siodełko uniwersalne Road/Triathlon/MTB http://www.bikesomewhere.com/bikesomewhere...14752?i=default WTB Rocket Race V jest od niego cięższe (355g vs. 290g), węższe (127mm vs. 145mm) i krótsze (258mm vs. 275mm)
Arkadius88 Napisano 9 Maja 2008 Autor Napisano 9 Maja 2008 A tak po krótce które TEORETYCZNIE powinno być wygodniejsze wg Was?
MS3 Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 Mi osobiście bardziej podoba się siodełko San Marco. Wymiarami jest zbliżone do b.wygodnego Selle Italia Flite. Jest dłuższe i szersze (mimo, że lżejsze)...powinno się nieźle spisywać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.