popcio18 Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Mam takie pytanie co i na co mogę zamienić w moim bajku , żeby mył bardzie wytrzymały do streetu/dirtu (wymieniłem pedały na platformówki i mam zamiar kupić sobie nowe gipy: Dartmoor Shadow ale, żeby te części nie kosztowały tyle co rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Wymień rower. Hexagon V6 to rower ATB NIE NADAJE SIĘ DO SKAKANIA. nie jest do tego przygotowany. Bliżej mu do XC niż extremy To jest rower do jeżdżenia nawet w dość trudnym terenie. Katowanie odpada Jak chcesz skakać to musisz wymienić : ramę amortyzator stery mostek kierę koła - całe: obręcze: piasty jak i ogumienie korbę Temat zamykam. Nie jest to pierwszy bezsensowny pomysł tego typu. Sprzedaj hexagona i kup signa ds lub panica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.