gajowy444 Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Przymierzam się do zakupu tego roweru i chce otrzymać o nim jak najwięcej informacji od użytkowników zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi bo mogę go kupić po okazyjnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ten ? http://www.giant-bicycles.com/en-US/bikes/road/1241/29263/ jaka cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy444 Napisano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Tak ten w dobrym stanie cena około 5000 zł jak sie jeździ jak tłumi drgania i w ogóle jakie są doznania??Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 nie jeździłem, ale ja bym zaufał temu rowerkowi bdb rama(wg. mnie giant robi jedne z lepszych ram na świecie), koła wypas i miodny napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.