Skocz do zawartości

[suport] lozyska do truvativ gxp

kello

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos juz wymienial lozyska w gxp ?? Tam sa nietypowe lozyska bo 24x37x7 i nie sposob takich dostac. W lewej misce jest ponadto pierscien zmniejszajacy jeszcze srednice otworu do chyba 22mm. Pytanie czy ktos juz wymienial i jak tak to na jakie lozyska? Na pasujace czy moze dorabial u tokarza pierscien bo lozyska 25mm mozna dostac od reki. A moze ktos pamieta kto sprzedawal kiedys za okolo 60zl cale miski na allegro ?

• 2 tygodnie później...

..potrzebuje pomocy :/ Posypało się łożysko i nigdzie nie mogę znaleźć oryginalnego lub zamiennika ;) ..wyżej podany link z miskami jest już nieaktualny :/ nie wiem co teraz robić, sezon w pełni a ja mam przymusową przerwę. Ma ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić?

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Odkopie temat :P

Znalazłem taki pakiet do korby i zastanawiam się czy nie przypadkiem o tym jest mowa w postach powyżej :)

LINK

Uszkodziła mi się uszczelka w pakiecie GXP i po maratonie w Jeleniej Górze łożysko zablokowało sie na tyle, że musiałem je rozebrać i siłą ruszyć i przesmarować. Obawiam się, ze następnej jazdy w błocie nie przeżyje i chce wymienić cały pakiet na nowy :)

Czy ktoś zna jakieś opinie na temat tego pakietu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...