kello Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Czy ktos juz wymienial lozyska w gxp ?? Tam sa nietypowe lozyska bo 24x37x7 i nie sposob takich dostac. W lewej misce jest ponadto pierscien zmniejszajacy jeszcze srednice otworu do chyba 22mm. Pytanie czy ktos juz wymienial i jak tak to na jakie lozyska? Na pasujace czy moze dorabial u tokarza pierscien bo lozyska 25mm mozna dostac od reki. A moze ktos pamieta kto sprzedawal kiedys za okolo 60zl cale miski na allegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 7 Maja 2008 Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Tu są miski http://www.allegro.pl/item324581716_miski_...super_cena.html A tu masz suport Accenta http://www.velo.com.pl/www/produkty.php?m=...d=7&id=1658 Krótko na rynku ale jak na razie słyszałem same pochwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ooo o tym accencie nie wiedzialem. taniocha same pozytywy slyszales o nim ? bo ja o truvativie pochlebnie wypowiadac sie nie moge. wielkie dzieki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ..potrzebuje pomocy :/ Posypało się łożysko i nigdzie nie mogę znaleźć oryginalnego lub zamiennika ..wyżej podany link z miskami jest już nieaktualny :/ nie wiem co teraz robić, sezon w pełni a ja mam przymusową przerwę. Ma ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtośTam Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 zapytaj tutaj: http://www.mud-serwis.com/ teoretycznie nie mają łożysk do GXP, ale zapytać można, a nuż widelec coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smok Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jeżeli chodzi o łożyska zapytaj tutuaj quay, mają różne marki ja polecam timken lub fag. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardakon Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A jak objawia wam się "posypanie łożysk"?? Mi strasznie strzelało przy każdym obrocie korbą, ale odkręciłem przesmarowałem zakręciłem i już drugąsetkę km w górach robię i jest jak nówka a kosztów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Odkopie temat Znalazłem taki pakiet do korby i zastanawiam się czy nie przypadkiem o tym jest mowa w postach powyżej LINK Uszkodziła mi się uszczelka w pakiecie GXP i po maratonie w Jeleniej Górze łożysko zablokowało sie na tyle, że musiałem je rozebrać i siłą ruszyć i przesmarować. Obawiam się, ze następnej jazdy w błocie nie przeżyje i chce wymienić cały pakiet na nowy Czy ktoś zna jakieś opinie na temat tego pakietu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.