Skocz do zawartości

[spodenki]Shimano

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Więc tak chciałbym kupić spodenki z wkładką. Mam do dyspozycji ~ 130 zł, więcej nie.

Szukam spodenek na szelkach najlepiej z siatki, kolor najlepiej całe czarne i żeby miałby dobrą wkładkę.

Znalazłem takie Shimano

Co o nich powiecie ? No i pokazujcie swoje typy z tej kwocie.

Dzięki

Jeżeli sprzedawca dał dobrą fote wkładki to jest to Orginals, czyli ta sama wkładka co w XT.

Od całych 85km użytkuje spodenki XT. Cena XT hmmmm pomińmy to chwilą milczenia ale mi udało się wytargować dobra zniżkę (dzięki Marcin <_< ). Pierwsze wrazenia to solidne wykonanie i jeszcze bardziej solidna wkładka. Dotychczas użytkowalem spodenki lub szorty bez szelek i mialem problem jak się w te XT wbić :).

Wrażenia z przymiarki takie że siliconowymi wstawkami w nogawkach można sobie nogi depilować :D, jak się przyssa to nie ma szans żeby nogawka się podwineła. Przy wzroscie 188cm mam spodenki L i są ok, lubie nieco bardziej obcisłe więc mi pasuje.

Leżą elegancko, wkładka łamana bardzo ładnie się układa. Pierwsze km ktore zrobiłem nie będą zbyt obiektywne bo wybitnie moj tyłek nie spasował się z siodełkiem. Fakt ze w XT jezdzilo sie lepiej na Velo niz w innych ale to jeszcze nie to czego oczekuje.

Aha i XT to prawdopodobnie to samo co XTR tylko minimalnie zmieniona wkladka. Grubość ta sama, wygląd wkładki w 90% się powtarza.

Dla niewtajemniczonych powiem, że w tym roku Pawlak już nie będzie miał ciuchów letnich :) a to co jest na półkach to resztki. Co oni w tym roku robią przechodzi wszelkie pojęcie!

Pozdrawiam!

Marcin

P.S. Szczegółowy test spodenek już wkrótce!

Dla niewtajemniczonych powiem, że w tym roku Pawlak już nie będzie miał ciuchów letnich :D a to co jest na półkach to resztki. Co oni w tym roku robią przechodzi wszelkie pojęcie!

Właśnie się o tym przekonałem. Nie mają rozmiaru XL i nie będzie już dostawy, mniejszych też nie wezmę bo nie mają L. Pozostają XXL, najwyżej będą trochę luźniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...