Quattro Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam ! Więc tak chciałbym kupić spodenki z wkładką. Mam do dyspozycji ~ 130 zł, więcej nie. Szukam spodenek na szelkach najlepiej z siatki, kolor najlepiej całe czarne i żeby miałby dobrą wkładkę. Znalazłem takie Shimano Co o nich powiecie ? No i pokazujcie swoje typy z tej kwocie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Nowy link do spodenek bo tamten nie działa http://mikesport.pl/p/pl/1844/shimano+cw7u...i+rowerowe.html I dzięki za pomoc, nie wiem co bym bez was zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Maja 2008 Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Jeżeli sprzedawca dał dobrą fote wkładki to jest to Orginals, czyli ta sama wkładka co w XT. Od całych 85km użytkuje spodenki XT. Cena XT hmmmm pomińmy to chwilą milczenia ale mi udało się wytargować dobra zniżkę (dzięki Marcin ). Pierwsze wrazenia to solidne wykonanie i jeszcze bardziej solidna wkładka. Dotychczas użytkowalem spodenki lub szorty bez szelek i mialem problem jak się w te XT wbić . Wrażenia z przymiarki takie że siliconowymi wstawkami w nogawkach można sobie nogi depilować , jak się przyssa to nie ma szans żeby nogawka się podwineła. Przy wzroscie 188cm mam spodenki L i są ok, lubie nieco bardziej obcisłe więc mi pasuje. Leżą elegancko, wkładka łamana bardzo ładnie się układa. Pierwsze km ktore zrobiłem nie będą zbyt obiektywne bo wybitnie moj tyłek nie spasował się z siodełkiem. Fakt ze w XT jezdzilo sie lepiej na Velo niz w innych ale to jeszcze nie to czego oczekuje. Aha i XT to prawdopodobnie to samo co XTR tylko minimalnie zmieniona wkladka. Grubość ta sama, wygląd wkładki w 90% się powtarza. Dla niewtajemniczonych powiem, że w tym roku Pawlak już nie będzie miał ciuchów letnich a to co jest na półkach to resztki. Co oni w tym roku robią przechodzi wszelkie pojęcie! Pozdrawiam! Marcin P.S. Szczegółowy test spodenek już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Dla niewtajemniczonych powiem, że w tym roku Pawlak już nie będzie miał ciuchów letnich a to co jest na półkach to resztki. Co oni w tym roku robią przechodzi wszelkie pojęcie! Właśnie się o tym przekonałem. Nie mają rozmiaru XL i nie będzie już dostawy, mniejszych też nie wezmę bo nie mają L. Pozostają XXL, najwyżej będą trochę luźniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.