szkapa666 Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam, mam problem z dobiorem koszulki dla siebie... jestem szczuply a nawet mozna twierdzic ze chudy, normalnie nosze koszulki M lub nawet L i sa dobre, moj wzrost to 177-178. moje wymiary : w rece : 27-28 cm klatka: 85-87cm w biodrach : 77-79 i gdzie dostac jakas w miare tania i dobra koszulke? Pozdrawiam i czekam na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 jestem niższy o 10cm i jestem "obszerniejszy" . może idź np do gosportu/decathlonu i przymierz sobie. wg mnie S powinny być idealne w końcu te koszulki są z lycra więc się rozciągnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkapa666 Napisano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 w tym problem ze najblizsze takie sklepy mam okolo 200-300km od siebie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Hymmm... tak patrzę to najbliższe większe miasto to Opole jest 62km od Ciebie więc nie 300 . Poświęć jeden dzień a na pewno się opłaci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkapa666 Napisano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 tzn, mialem na mysli najblizszy decathlon. Chyba jednak bede musial sie wybrac do Opola, lub czestochowy. Ale wiadomo... koszty koszulki w sklepie sa wieksze niz na allegro/sklepach internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Hymmm... no to kolejny problem szybko można rozwiązać. Jechać przymierzyć ale czemu od razu kupić? Zobacz firmę/model i poszukaj w necie może będzie taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 12 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ja jestm z opola ale decathlonu jeszcze nie mamy bedzie dopiero w karolince a otwarcie pod koniec wakacji ja mam 183 i 63kg :/ wiec jestem jeszcze chudszy od ciebie ja jeszcze n\sie nie rozgadałem po opolu po strojach bo dopiero kupiłem sobie lepszy rower i nie mam teraz zbytnio kasy . Czy za 100zł da sie kupic jakis komplet ? Wiem ze za 100zł to nawet dobrej bluzy nie dostane ale czy z tamarna sumka moge iść cos kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.