Skocz do zawartości

[licznik] Mactronic BPM-13WL

wuju

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, czy ktoś miał styczność z nowym licznikiem Mactronica BPM-13WL?

Firma ta nie grzeszy jakością wykonania, ale mam możliwość nabycia tego licznika za relatywnie małe pieniądze, dlatego chciałbym się upewnić jak ten licznik działa (czy nie ma problemów z zasięgiem), czy jego obsługa nie jest uciążliwa itp ;).

Napisano

Witam wuju!

masz farta bo w dlugi weekend bylem w miedzygorzu na wypadzie rowerowym czterodniowym i wlasnie z tym licznikiem. daje rade. wszystko smiga elegancko, montaz trwaly i szybki. jestem zadowolony z zakupu. Przekonal mnie do niego wyglad. zamowilem na www.latarki.pl i przyszedl mi na drugi dzien juz. To sklep owego macTronica. Powiem Ci ze widzialem ich towar nowy na targach w |wa-wie i bylem zaskoczony, Poszli teraz w jakosc. Swietny sprzet-mam tez ich lampke mlf-1w. Przy okazji powiem wam ze trasy w Miedzygorzu to istna masakra-nie dziwie sie ze tak malo rowerzystow tam-daja po dupsku!! czeste podejscia z rowerem na plerach ;) Pozdro!

Napisano

Super, dzięki za odpowiedź :). Długo nie będę się namyślał i go kupię. Jak będę miał ten licznik, to dam info o tym jak się sprawuje.

Napisano

woprzo wporzo-daje rade, nie zawiedziesz sie:) a gdzie kupujesz jesli to nie tajemnica? masz jesczze jakies tansze zrodlo niz sklep firmowy?

Napisano

Kumpel sprowadza od nich sprzęt hurtem, więc cena będzie niższa niż detal ;) (wyjdzie koło 50 zł).

Napisano

Licznik jest już w moim posiadaniu i nie powiem wygląda w miarę solidnie :o. Pierwszy test już zrobiony, nakręcone paręnaście km i wszystko działa jak powinno. Jeszcze tylko muszę przetestować go w deszczu :).

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam serdecznie.

Jestem również posiadaczem owego urządzenia. Ogólnie wszystko spoko, pracuje jak należy. Problem mam jedynie w tym że gdzieś posiałem instrukcję a wraz z nią tabelę kodów do programowania rozmiarów kół. Byłby ktoś z posiadaczy był tak miły i "skannął" mi tą tabelkę??

Za udzieloną pomoc z góry dziękuję.

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Witam.

Czy właściciele licznika mogliby napisać parę słów jak sprawuje się po ok. roku eksploatacji? Czy montaż licznika odbywa się jak w Sigmie Twist Lock (wkręcany) czy w inny sposób oraz jak wygląda sprawa z montażem sensora na widelcu bo nigdzie nie znalazłem zdjęcia tego zestawu bezprzewodowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...