wuju Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Witam wszystkich, czy ktoś miał styczność z nowym licznikiem Mactronica BPM-13WL? Firma ta nie grzeszy jakością wykonania, ale mam możliwość nabycia tego licznika za relatywnie małe pieniądze, dlatego chciałbym się upewnić jak ten licznik działa (czy nie ma problemów z zasięgiem), czy jego obsługa nie jest uciążliwa itp .
bikus270 Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Witam wuju! masz farta bo w dlugi weekend bylem w miedzygorzu na wypadzie rowerowym czterodniowym i wlasnie z tym licznikiem. daje rade. wszystko smiga elegancko, montaz trwaly i szybki. jestem zadowolony z zakupu. Przekonal mnie do niego wyglad. zamowilem na www.latarki.pl i przyszedl mi na drugi dzien juz. To sklep owego macTronica. Powiem Ci ze widzialem ich towar nowy na targach w |wa-wie i bylem zaskoczony, Poszli teraz w jakosc. Swietny sprzet-mam tez ich lampke mlf-1w. Przy okazji powiem wam ze trasy w Miedzygorzu to istna masakra-nie dziwie sie ze tak malo rowerzystow tam-daja po dupsku!! czeste podejscia z rowerem na plerach Pozdro!
wuju Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 Super, dzięki za odpowiedź . Długo nie będę się namyślał i go kupię. Jak będę miał ten licznik, to dam info o tym jak się sprawuje.
bikus270 Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 woprzo wporzo-daje rade, nie zawiedziesz sie:) a gdzie kupujesz jesli to nie tajemnica? masz jesczze jakies tansze zrodlo niz sklep firmowy?
wuju Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 Kumpel sprowadza od nich sprzęt hurtem, więc cena będzie niższa niż detal (wyjdzie koło 50 zł).
wuju Napisano 9 Maja 2008 Autor Napisano 9 Maja 2008 Licznik jest już w moim posiadaniu i nie powiem wygląda w miarę solidnie . Pierwszy test już zrobiony, nakręcone paręnaście km i wszystko działa jak powinno. Jeszcze tylko muszę przetestować go w deszczu .
toosteer Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 Witam serdecznie. Jestem również posiadaczem owego urządzenia. Ogólnie wszystko spoko, pracuje jak należy. Problem mam jedynie w tym że gdzieś posiałem instrukcję a wraz z nią tabelę kodów do programowania rozmiarów kół. Byłby ktoś z posiadaczy był tak miły i "skannął" mi tą tabelkę?? Za udzieloną pomoc z góry dziękuję.
QWEY564 Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 to nie jest tabelka "kodów" ale "przybliżonych obwodów kół" tu masz garść sprytnych patentów jak zrobić to "lepiej": http://www.forumrowerowe.org/pomiar-Ustawi...ika-t40745.html
YOGI Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Witam. Czy właściciele licznika mogliby napisać parę słów jak sprawuje się po ok. roku eksploatacji? Czy montaż licznika odbywa się jak w Sigmie Twist Lock (wkręcany) czy w inny sposób oraz jak wygląda sprawa z montażem sensora na widelcu bo nigdzie nie znalazłem zdjęcia tego zestawu bezprzewodowego?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.