czyzusiek Napisano 5 Maja 2008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam! Odkopałem ostatnio w Komórce rower który dostałem kiedyś tam od bliskiej osoby... Doprowadziłem go do stanu używalności. Aktualnie śmiga aż miło! Jedyne co o nim wiem to to, że jest to Wheeler Sydney aluminiowy, przerzutki tylnie SHIMANO model RD-M567. Wszystko co jest w nim było standardowo... Nie znam roku produkcji ale model ten ma już kilka latek. Jest koloru pomarańczowo - czarnego. Jutro dorzucę jakieś fotki roweru i jego osprzętu, lecz jeśli ktoś coś słyszał o tych rowerach to niech napisze. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 5 Maja 2008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Uuuu... nawet google milczy lub sieje głupimi głupotami na ten temat. No cóż. Powodzenia. Dodam jak coś znajdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzusiek Napisano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Zamieszczam Kilka zdjęć prezentujących rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 12 Maja 2008 Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 uuu... wrzuć te foty koniecznie to topicu "Wheeler team" ten amorek to oryginał?? -tak sie pytam odnośnie tych naklejek wydaje mi się że rower ma już dobre kilkanaście lat 96-97r(??) na forum jest jeden użytkownik, ma Wheelera "New Yorker" -wydaje mi się że firma kiedyś nazywała swoje rowery nazwami miast z całego globu... http://www.forumrowerowe.info/index.php?showtopic=9850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzusiek Napisano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Tak amorek oryginał.. w ogóle wszystko oryginalne w nim Nic nie ruszane oprócz linki... No z tym wiekiem to niedługo może zrobi się zabytek... ale rower trzyma się nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No rowerek Super. Ten LX wygląda mi właśnie na mniej więcej połowę lat 90-tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.