xsynioo Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Nie wiem jak jest z dostępnością tego roweru w Trójmiście.
lartsim Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Witam, Bardzo proszę o pomoc i sugestie odnośnie wyboru Bike-a. Postanowiłem na ten cel przeznaczyć około 2000 PLN. Po wstępnych oględzinach moje zainteresowanie skupiło się na: - Ghost EBS 1 - Merida MATTS TFS XC 100-D - Giant Yukon Dlaczego na tych? Poszukałem, poczytałem i podobno są to całkiem dobre rowery w tym przedziale cenowym. Ale oczywiście jestem otarty na inne propozycje. Przyznam szczerze - absolutnie nie znam się na podzespołach i nie wiem - co jest ok, a co nie. Mogę pójść i kupić to - co polecą w sklepie - ale chyba nie o to chodzi. Dlatego proszę Was drodzy forumowicze o pomoc. Bardzo proszę o wzięcie pod uwagę, że mam 183cm i 115kg wagi. Brzuch nie jest wielki - ale zawsze moja waga była wyższa niż było widać Dodam jeszcze, że rower będzie asfaltowo-leśny. Również raczej nie potrafię jeździć spokojnie - częste przyspieszanie - krawężniki zaliczane - schody również. W związku z tym - co polecacie ? Który z rowerów będzie miał najlepszy dla mnie amortyzator ? Jakie gumy dla mojej wagi ? Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Kamil
farend Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Proszę o pomoc. Odświeżam temat. Wysoki nie jestem ale ważę 115 kg. Drugi miesiąc szukam dla siebie roweru i mam mały haos w głowie. Mam kolo 3000 do wydania. Myśłałem między innymi o Cube Nature ale nie mogę znależć opinii czy ma ramę która wytrzyma moją wagę. Ale otwarty jestem też na inne sugestie. Przeznaczenie to głownie asfalt a czasem tylko las (cross). Dzieki z góry
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.