cann Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 gdzies juz slyszalem o surykatkach ale nie wiem za bardzo nawet jak wygladaja moze jakis link,foto czy cos :!: na nauke nigdy nie jest za pozno :wink: :wink: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 takie stworzonka które wysoko wystawiaja głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 o kurde, ja by tak walnąć w sarnę...niebezpiecznie by było...bardzo niebezpiecznie. ciekawe, co by myśli taka sarna, gdy widzi rozpędzonego bikera :] "chować się" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 o kurde, ja by tak walnąć w sarnę...niebezpiecznie by było...bardzo niebezpiecznie :lol: nawet bardzo niebezpiecznie, przynajmniej dla sarny : http://www.hermik.cz/srna/index.html OSTRZEZENIE OSOBY O SŁABYCH NERWACH PROSZONE SA O NIE KLIKANIE NA POWYZSZY LINK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ta krew w tym aucie to chyba przesadzona jest Kiedyś naprzeciwko mojego domku jakiś świr dobił do sarny. chyba cos miała z nogą po ledwo poszła w pola... ciekawe co z nią potem było :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 aa no to juz wiem gdzie je widzialem w ZOO :mrgreen: :mrgreen: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 to jest to mniejsze zwierzątko z "Timona i Pumby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ta krew w tym aucie to chyba przesadzona jest W pełnie się z tym zgadzam. No, chyba, że oprócz sarny zginęli wszyscy ludzie w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ta krew w tym aucie to chyba przesadzona jest Kiedyś naprzeciwko mojego domku jakiś świr dobił do sarny. chyba cos miała z nogą po ledwo poszła w pola... ciekawe co z nią potem było :? raczej mala szansa ze przezyla dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 A ja mysle ze wcale nie jest przesadzona. Z tego co widac to sarne rozerwalo a nie rozcielo wiec jeden kawalek jej musial wpasc do srodka samochodu a predkosc spowodowala ze raszta zostala oderwana. na pewno kierowca byl w szoku i wyskoczyl z samochodu jak poparzony na poczatku wyzucajac jedna polowe z samochodzu aby najpier samemu muc wysiasc. dlatego obie czesci sa na zewnatrz. Kiedowca na pewno tez byl ranny ale cala sytuacja nie pozwolila mu na poczatku mu o tym myslec kto jest ranny czy on czy to co przejechal. Taka jest moja diagnoza bieglego bikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Ale zwruczcie uwage zę siedzenie kierowcy jest całe we krfi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pYroMan Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 ta niby krew wyglada jak mielone miesko zalane czerwona ciecza, a w tym przypadku sarenki na 100% by tak nie przemielilo :!: no way :!: na dokladke to wyglada jakby serenka sie depilowala nad deska rozdzielcza :twisted: a na innych zdjeciach widac ze rozerwalo ja z chirurgiczna precyzja ja juz jepiej nic wiecej nie pisze :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pYroMan Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 moja bacia zakopuje skorupki ze swieconych jajek wielkanocnych :arrow: twierdzi ze to jej krety odstrasza :!: ja rozumiem gdyby to byly cale surowe jajka, rozbic takie po kilku tygodniach to normalnie kazda roslina i zwierze bez zmyslu powonienia padnie ze smrodu, a jak bedzie swiecone to skazenie jak w Czarnobylu :twisted: mozna by to stosowac na kierowcow stojacych na sciezkach rowerowych, jak typ zostawi uchylone okno to i przez rok moze tapicerke wietrzyc i tak nic nie pomoze :twisted: tylko czy to nie bedzie zbyt drastyczne 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 ta niby krew wyglada jak mielone miesko zalane czerwona ciecza, a w tym przypadku sarenki na 100% by tak nie przemielilo :!: no way :!: na dokladke to wyglada jakby serenka sie depilowala nad deska rozdzielcza :twisted: a na innych zdjeciach widac ze rozerwalo ja z chirurgiczna precyzja ja juz jepiej nic wiecej nie pisze :oops: W pełni się zgadzam z tym mięskiem mielonym :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 mozna by to stosowac na kierowcow stojacych na sciezkach rowerowych, jak typ zostawi uchylone okno to i przez rok moze tapicerke wietrzyc i tak nic nie pomoze tylko czy to nie bedzie zbyt drastyczne Bardzo dobry pomysł. Ale sądzę, że ktoś kto, by to zrobił, byłby co najmniej obity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 a jak bedzie swiecone to skazenie jak w Czarnobylu icon_twisted.gif nie rozumiem czyzbys kpil z kosciola :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pYroMan Napisano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 napisales, ze skorupki swieconych jajek maja lepiej odstraszac krety, wiec pomyslalem, ze taki poswiecony zbuk musi miec jeszcze intensywniejszy "zapach" niz zwykly pytasz czy kpie z Kosciola? zdecydowanie nie, chociaz jestem wrogiem traktowania Kosciola jako sacrum nietykalnego pod zadnym pozorem, oczywiscie nie akceptuje obrazania, czy kpin, ale stanowcze NIE dla dewocji jesli to co napisalem Cie urazilo to przepraszam, nie mialem zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 nie uraziles mnie w gruncie nie przemyslalem co pisze chodzilo mi bardziej o wiare a nie o kosciol :!: :!: zwracam chonor :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuti Napisano 3 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ja raz jechalem przez wioche i jakis kundel gonil mojego kumpla to podjechalem do psa i puscilem na niego taka chare na pysk ze zatrzymal sie bo chyna nic nie widzial hahahahahahah [glow=orange:ee579ad61b][/glow:ee579ad61b][glow=444444][/glow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 CZy ja jestem taki straszny? :grin: Byłem z kuzynem na rwerku i jechaliśmy przez jaieś pola i było tam jedno gospodarstwao. Z tego gospodarstwa wyleciał jaks kajtek i zaczoł nas gonić głośno ujadająć. Więc sie zatrzymałem a ten biegnie namnie ale sie zatrzymał jakieś 4-5m odemnie. Strzasznie ujadał a ja stałęm i si na niego patrzyłem aż tu ten kajtek zaczoł piszczeć u uciekł z podkulonym ogonem :twisted: ALe sie uśmialiśmy z kuzynem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No właśnie... wjeżdżając do lasu człowiek sie obawia dzikich psów, a włóczy sie takich od cholery. Już pomijam ludzi w takim lesie (niezpiecznych) bo od wielu lat uważam ze ludzie rowerzyście nie groźni (pełna swoboda ucieczki) Aczkolwiek jak kiedys jechalem w gory (dojezdzalem do szlaku) to całą szerokością jezdni szli pijazy którzy mi zatarasowali droge i drą sie "bierzcie mu ten rower". Dałem po gazie i wuprzedzilem ich bokiem, ale milimietry i wpadłbym do rowu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 17 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Dziecko? Zawsze jak przejeżdzam obok dziecka to biorę na niego poprawkę i to samo obok pijaka.... Fryta, miało być bez tego "obok" :wink: :roll: Ja kiedyś wjechalem w dziecko ktore mi odskoczylo prosto pod koła, kupe ryku ale chyba sie nic nie stało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorka Napisano 23 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 No ja kiedyś na treningu jechałam na zmianie z koleżanką i wyskoczył nam pies pod koła :shock: Mało brakowało i by sie cała grupa wyprzewracała, ale wszsytko sie dobrze skonczyło... Normalnie nieprzewidywalne takie stworzenia są :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 1 Marca 2005 Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Panowie , ale jak go już rozjedziecie i kot nie wstanie , to nie zostawiajcie go na trasie.Bierzcie padline do domku , tam ją oskórujcie i macie suuuuuuper środek na bóle stawów - skórkę z kotka.Stara ludowa metoda. 8) Ja osobiście nie przejechałem nic. A juz na pewno nie kota. Lubie te zwierzaki. Ale mój kumpel na moich oczach przejechał żabe. Najechał na nią dwoma kołami. A potem sie wywalił:!: . I to dość ciekawie :-o ... kara Boska?? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 1 Marca 2005 Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Raz jechałem autobusem. I widziałem jak facet wysiadał na przystanku i wjechał w niego jakiś koleś.. jechał dośc szybko. Ten gość jak sie pozbierał to tak dokopał temu idiocie :evil: ze jak autobus odjezdzał to on jeszcze lezał na ziemi. Trzeba byc totalnym debilem zeby przejezdzac szybko przez przystanek kiedy ludzie wysiadaja z autobusu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: A miało być o gołebiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi