pYroMan Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Panowie , ale jak go już rozjedziecie i kot nie wstanie , to nie zostawiajcie go na trasie.Bierzcie padline do domku , tam ją oskórujcie i macie suuuuuuper środek na bóle stawów - skórkę z kotka.Stara ludowa metoda. 8) mozna sobie uszyc przeciwreumatyczna koszulke i gatki rowerowe ze skor zwierzakow upolowanych rowerem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 A to co ze srodka tego kota zostanie, to można zupke zrobić, no i jakieś udka do ziemniaków 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 to raczej pani kretowej mogą sie spodobać :mrgreen: A zeczywiscie ta bajka była sympatyczna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 ahoj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Andrzejek ten kotek przejchany to ten na avatarze :wink: :?: A te butelki to polozyles obok niego zeby nie bylo na ciebie tylko ze sie sam upil :wink: :mrgreen: :?: oczywiście że to ten :mrgreen: jeszcze żył, ale ponieważ chory był po tym wypadku, to zaczął pić, i się zapił na śmierć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak wiedziales ze zaczal pic to trzeba bylo go do kluba "AA" zapisac :wink: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norrek10 Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Ja widzialem rozne bajki - o lokomotywach ,samochodzikach - ale o rowerach to jeszcze nie slyszalem?? powinni coswymyslec dla "smrodow" - jakis kranked for kids :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 hehe taka bajke to i ja bym z checia ogladal :wink: :!: :!: a co do kretow to moja bacia zakopuje skorupki ze swieconych jajek wielkanocnych :arrow: twierdzi ze to jej krety odstrasza :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Koty sąna serio trochę głupie :] to chyba ze względu na ich wielkie mózgi. Najgorzej jest na wsi tam się tego pląta najwięcej. jeszcze w sumie nie przejechałem kotka, ale czasem było bardzo blisko np gdy jadę sobie poboczem, a tu mi z fosy futrzak wyskakuje :] trochę takie dziwne uczucie: ty się delektujesz jazdą, a tu wyskakuje jakieś zwierze pod koła. Jaki z tego wniosek? Koty powinno siętrzymaćna smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Krecik super bajka Yooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Na polsacie leci chyba teraz jakaś nowa bajka o sportach ekstremalnych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ja mam dwa koty i wbrew pozorom nie są głubie a posiadanie kota jest nawet lepsze niż piesa. Nie trzeba z nimi wychodzić na dwór żeby się odlał, robi to w domciu w kuwete (i nie myślcie że wali kupą czy czymś KUPUJECIE PACHNĄCY PIASECZEK ) poza tym jak zawołasz też przychodzi, aportuje po zabwaki tak samo jak pies a jak jesteś chory przychodzi i cię wygrzewa wara od kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 eee tam a ja lubie jak czasami cos poszczeka w domu.... a kot niestety nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Co wy macie za koty moje koty zawsze w drzwiach mnie witały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxam Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 kiedy kot jest szybszy od rowerzysty ? kiedy obciążony 100 kg kamieniem spada z mostu do rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Kot to male piwo jest, ale naprawde to zagrozenie jest w lesie. Ja lubie posmigac sobie po lesie dosyc ostro tzn szybko :twisted: I juz dwa razy zdazylo mi sie ze przedemna przebiegla sarna a raz to naprawde blisko byla mozna powiedziec ze sie o nia prawie otarlem. tylko ciekaw jestm kto byl by bardziej poszkodowany :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxam Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 bez śmiechu - ten świat jest taki mały ... ludzie bez przerwy na siebie wpadają - tym bardziej można wpaśćna jakieś zwierze :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Mnie bardziej zastanawia co taka sarna zrobi jak do niej wjedziesz :| albo co zrobi dzik gdy zobaczy ze jedziesz między drzewami z prędkością ~8km/h :roll: Za kotami nie przepadam, ale mój pies coś ostatnio świruje, aż wczoraj dostał odemnie z buta w szczęke :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Mój wujas ma kota który 3 razy z 7 piętra skoczył Pierwsze dwa londowania miał w kszakach więc nic mu się niestało. Za tszecim razem walnoł o beton :twisted: Wybił sobie kilka zębów złamał łape coś miał z krgosłupem nichodził. Teraz chodzi i wyglada (oprucz tych zębów) jak by nic mu sie niestało ale przestał miałcześ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 [quota] drzewami z prędkością ~8km/h [/quota] a mianowicie chodzilo Ci o 18 km/h ??no wiec z taka predkoscia moge sie zderzac(aczkolwiek nie do konca), ale co sie stanie jak zderze sie z sarna z V=30-40 km/h :?: p.s mojego kotka biednego odkad przejechalem niechacy na rowerze tez jakos przestal mialczec otwiera pysk i slychac takie cichutkie miiiii...... :mrgreen: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 o 8 mi chodziło :!: gwarantuje Ci ze tam gdzie jeźdze to więcej nie wyciagniesz :lol: ok góra 10 niekoniecznie zdeżenie przy tej prędkości, ale co zrobi taki dzik, jak mnie zobaczy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 ale mój pies coś ostatnio świruje, aż wczoraj dostał odemnie z buta w szczęke :twisted: Ladnie psy traktujesz :] za to można iść do pierdla na 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 a może o surykatkach pogadamy sobie? albo o kurach? :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 surokatki są za######iste 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 wiesz nie opisałem sytuacji w jakiej to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostwell Napisano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Szczeze mowiac to w ta sarne przygrzalbym przy preskosci ponad 50 km/h to byl szybki zjazd a niejednokrotnie tam gdzie jezdze w lesie osiagam predkosc do 70km/h i naprawde nie potrafie sobie wyobrazic co by bylo gdyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi