Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Raz je widziałem! One są takie kolorowe i się je przypina do roweru.  Kurczę, ale fajne : :)

Tego się nie przypina do roweru, tylko odpina z roweu :) Ot takie utrudnienie po nabyciu nówki :roll:

Napisano

A ja zawsze chciałem sobie przypiąć... :) Ale to chyba strasznie drogie jest skoro tak mało ludzi z tym jeździ. Zatem odblaski wyznacznikiem statusu społecznego? :twisted:

Napisano
Maverick gdzie jeździłeś po Bieszczadaach?

To był obóz szkolny:D trasa byla nastepująca:

Przemyśl-Wojtkowa 53 kim

Wojtkowa-Bandrów 24 km

Bandrów-Serednie Małe 43km

Serednie Małe-Chrewt-Serednie Małe ok. 15 km

Serednie Małe-Zachoczew 45 km

Zachoczew-Wojtkowa 50 km

Przemyśl-Wojtkowa 50 km

Wycieczka niczego sobie.Te dane w kilometrach podlaem zgodnie z planem ale jezdzilem w silniejsze grupie i robilem sredi od 10-30 km wiecej.Dużo gorek.awsze przyjazd w pierwszej piatce(moj pierwszy rok treningu na maxa) a inni od 1,5-3 lat.Opiekun mnie pochwalił :).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja jeszcze nic nie przejeczalem (umiem "bany hopa" :mrgreen: ) ale za to moj brat przejechal kota(trafil w sam srodek :twisted: ). Jechal jakies 30km/h i kot mu wyskoczyl na droge. Przednie kolo sie zatrzymalo no i gleba (dobrze ze jechalem troche obok). Na szczescie nic mu (bratu) sie nie stalo, szybko wstawal bo chcial jeszcze kotowi kopa zasadzic :twisted: ale nistety nie zdazyl.

• 2 miesiące temu...
Napisano

A ja kiedyś mało co kury nie przejechałem :D. Delektowałem się widokami trasy, a tu patrzę, kilka metrów przede mną kura sobie spokojnie idzie. w porę skręciłem

Napisano

Siedze sobie w robocie coś pachnie mi na halia plackami ziemniaczymi .Chodze wącham a tu sie okazuje kumple jechali do roboty autem trafili (przez porzypadek ) bażanata .Oskubali go upielki w opkurczarce :D i zjedli :) Tak więc smierć bażanta nie była daremna :D

Napisano

Nie no tak pachniaó na hali .Jak samkuje kurde niby wszyscy czuli róznice jadełme go ale nie czułem róznicy wzgleem kurczaka.No może poza tym że bażbnt za krótko sie piekł i trzeba było go rzuć :mrgreen:

Napisano

Kaczki to ja nielubie jesć bo zeby sie najeść to bym musal całe satdo ich zjeść a dotego cieszko mięso odchodzi od kośći :evil:

Niedługo zaczniemy się wymieniać przepisami kulinarnymi 8)

Napisano
:D ja nie nawidze jest skrzdelek kiedys na grillu zjadlem z ojcem ich 50 sztuk nie wiem kto zjadl wiecej, wiem za to ze sie nie najadlem :evil: :!: :!:
Napisano

No ja popieram cann'a. Skrzydełka z kurczaka to są chyba tylko dla smaku. nie idzie się tym najeść. A co do tej kury, której mało co nie przejechałem, to byłem wtedy u ojej babci na wsi-tam kura jest na obiad prawie codziennie więc nawet gdybym ją zabił, to chyba bym nie wziął jej do plecaka :]