Alvaren Napisano 26 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ja wole te nie z kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 26 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ale KARKÓWKA i tak rządzi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 26 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Karkówka....tego się nie daj jeść. jak kiedyś mnie zmuszono do jedzenia tego, to mało co się nie zrzygałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 27 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 To może to była karkówka z hipermarketu :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 27 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 A wiesz, raczej nie z hipermarketu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variat Napisano 28 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 A wiesz, raczej nie z hipermarketu :] U nas nie ma hipermarketow :mrgreen: :mrgreen: Moze dopiero nam wybuduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 28 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 No, variat ma rację:] może kiedyś wybudują...Daleka przyszłość :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 30 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Ja tam nie narzekam na brak hipermarketow 5 w samym miescie mi wystarczy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Hipermarkety Mała miejscwość Żory a na pęczki tego tak samo z stacjami paliw jest .Kiedyś była tylko jedna i ogormne kolejki ateraz co kawałek stacja paliw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Hipermarkety Mała miejscwość Żory a na pęczki tego tak samo z stacjami paliw jest .Kiedyś była tylko jedna i ogormne kolejki ateraz co kawałek stacja paliw A do tego dochądzą jeszcze apteki i kioski ruchu :roll: u mnie na jednej aleji są 4 apteki i z 6 kisokow ruchu poszaleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart100 Napisano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 jade 40 km/h a tu mi gołąb wchodzi na chodnik. przejechalem po nim obracamsie jakies 30 m za tym miejscem i co widze pelno piur lata sobie w powietrzu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Hipermarkety Mała miejscwość Żory a na pęczki tego tak samo z stacjami paliw jest .Kiedyś była tylko jedna i ogormne kolejki ateraz co kawałek stacja paliw A do tego dochądzą jeszcze apteki i kioski ruchu :roll: u mnie na jednej aleji są 4 apteki i z 6 kisokow ruchu poszaleli. Przyjedź sobie do centrum Katowic i policz "Żabki" :lol: Co pareset metrób Żabka Najlepsze było jak kumpel mi kiedyś mówi że idziemy dobrą drogą, bo pamieta że Żabka stała, a to nie była ta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Bo te żabki rosna jak grzyby po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 apropos Katowic, mialem tam przesiadke jak do Zakopca pociagiem jechalem.... jak sie wychodzi z Dworca PKP to jest tam cos na styl molo )) i zabke tez widzialem i chyba byla zamknieta bo bylem tam w godzinach 5-7 rano :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A w Łodzi ile jest Żabek i to na rowerach 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A w Łodzi ile jest Żabek i to na rowerach 8) jakto na rowerach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 A w Łodzi ile jest Żabek i to na rowerach 8) jakto na rowerach ? Jakieś wątpliwości Biker :!: :?: :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 juz nie - niezajarzylem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 co wyście się tak tych żabek uczepili :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Stycznia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 no tu juz wiem co mi pomoze w trenowaniu :wink: dawaj tego psa :mrgreen: przyczepie se jesce kawal miecha pod siodelko :twisted: ale mi adrenalina skoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mairo Napisano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Ja Ci wierzę, kumpel jak biega to zabiera ze sobą gaz właśnie w obawie przed takimi „pieskami”. Kilka razy już go użył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Mnie już ugryzł pies 2x. Pierwszy raz jka miałęm 6 lat jechałm na rowerku i pies sąsiadów przeskoczył przez płot i mnie dziabnoł. Chciał jeszcze drugi raz ale sąsiad zdążył go złapać. Przez 2 tygodnie miałem sonczki w ranie i co trzy dni mi wyciagali i wkłądali nowe :| A Drugi raz bawiałem sie z kuzynem w chowanego miałem moze wtedy 12 lat i pes sie namnie rzucił , nauczony doświadczeniem wystawiłem reke, piesek ja złapał zębami a ja do z ięści w nos. Puścił i uciekł (taki z niego był wilczur) :wink: ręce nic niebyło oprucz siniaka Nieraz mi sie zdarza jak jade przez jakąś wioske a tam wiadomo psy luzem. Już niejednemu psu poprawiłem pyszczek butem i nie raz wymieniłe cechy charakteru właściciela stojącego obok z rękami w kieszeni i się głupio uśmiechając woła "Bobik do noci, choc piesku" :evil: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 z dwa miechy temu pow ejchaniu do lasu napotkamłe Haski ale to był jakię wyrosniety .Głowe miał na wyskokosci moje kierownicy.No i tak sobie biegł biegł obok mnie i patrzał na bidon hmmmm może był spragniony.Na szczęście nic mi nie zrobił zanczy ja mu nic nie zrobiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 To nie był Huski tylko Malamute moze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 A może to mamut nie wiem czy te rasy podobne a ten wygladał jak wyrosniety haski a czy mauty przypominają haski nie znam sie tak na psach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi