fryta Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Moja ukochaną Sigmę 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 ja za to namietnie gubie, oswietlenie i odblaski :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Odblaski to ja gubię w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Oświetlenie i odblaski -co to jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Raz je widziałem! One są takie kolorowe i się je przypina do roweru. Kurczę, ale fajne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 A mi tego nie dali ja tez to chce jak to takie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Raz je widziałem! One są takie kolorowe i się je przypina do roweru. Kurczę, ale fajne : Tego się nie przypina do roweru, tylko odpina z roweu Ot takie utrudnienie po nabyciu nówki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 A ja zawsze chciałem sobie przypiąć... Ale to chyba strasznie drogie jest skoro tak mało ludzi z tym jeździ. Zatem odblaski wyznacznikiem statusu społecznego? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick_89 Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Maverick gdzie jeździłeś po Bieszczadaach? To był obóz szkolny:D trasa byla nastepująca: Przemyśl-Wojtkowa 53 kim Wojtkowa-Bandrów 24 km Bandrów-Serednie Małe 43km Serednie Małe-Chrewt-Serednie Małe ok. 15 km Serednie Małe-Zachoczew 45 km Zachoczew-Wojtkowa 50 km Przemyśl-Wojtkowa 50 km Wycieczka niczego sobie.Te dane w kilometrach podlaem zgodnie z planem ale jezdzilem w silniejsze grupie i robilem sredi od 10-30 km wiecej.Dużo gorek.awsze przyjazd w pierwszej piatce(moj pierwszy rok treningu na maxa) a inni od 1,5-3 lat.Opiekun mnie pochwalił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Czyli bardziej pogórze Przemyskie,byłem tam rok temu. Trasa Przemyśl-Bieszczady-Pieniny-Kraków-Częstochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 4 Września 2004 Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Ja jeszcze nic nie przejeczalem (umiem "bany hopa" :mrgreen: ) ale za to moj brat przejechal kota(trafil w sam srodek :twisted: ). Jechal jakies 30km/h i kot mu wyskoczyl na droge. Przednie kolo sie zatrzymalo no i gleba (dobrze ze jechalem troche obok). Na szczescie nic mu (bratu) sie nie stalo, szybko wstawal bo chcial jeszcze kotowi kopa zasadzic :twisted: ale nistety nie zdazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 A ja kiedyś mało co kury nie przejechałem . Delektowałem się widokami trasy, a tu patrzę, kilka metrów przede mną kura sobie spokojnie idzie. w porę skręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Głupiś jak bys przejachał byś miał rosół a tak nici z dobrego obiadku 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Siedze sobie w robocie coś pachnie mi na halia plackami ziemniaczymi .Chodze wącham a tu sie okazuje kumple jechali do roboty autem trafili (przez porzypadek ) bażanata .Oskubali go upielki w opkurczarce i zjedli Tak więc smierć bażanta nie była daremna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Jeszcze nie jadłem takiego czegoś ciekawe jak to smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 To pieczone bażanty mają zapach placków ziemniaczanych ?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Może do tego placki robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 A moze go przejechali na placek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Nie no tak pachniaó na hali .Jak samkuje kurde niby wszyscy czuli róznice jadełme go ale nie czułem róznicy wzgleem kurczaka.No może poza tym że bażbnt za krótko sie piekł i trzeba było go rzuć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No to super to tak jak ostatnio jadłem kaczke i byla jak guma żułem i żulem w końcu wyplułem i zjadłem kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Kaczki to ja nielubie jesć bo zeby sie najeść to bym musal całe satdo ich zjeść a dotego cieszko mięso odchodzi od kośći :evil: Niedługo zaczniemy się wymieniać przepisami kulinarnymi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ja nie nawidze jest skrzdelek kiedys na grillu zjadlem z ojcem ich 50 sztuk nie wiem kto zjadl wiecej, wiem za to ze sie nie najadlem :evil: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Wy tasiemca macie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 25 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No ja popieram cann'a. Skrzydełka z kurczaka to są chyba tylko dla smaku. nie idzie się tym najeść. A co do tej kury, której mało co nie przejechałem, to byłem wtedy u ojej babci na wsi-tam kura jest na obiad prawie codziennie więc nawet gdybym ją zabił, to chyba bym nie wziął jej do plecaka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Z kurczak to najlepsze są piersi i nie tylko z kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi