Skocz do zawartości

[zabawy w sklepie] filmik nakręcony dla zabawy

mtbmoskit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

luuuuz rowery lataja, przewracaja sie, kaski spadaja :) no ciekawe kto to pozniej kupi :D ogolnie to spory sklep maja skoro taka dluga trasa byla :)

Napisano

Stare chłopy a bawią się jak dzieci! <_<

Ja nie muszę się chyba obawiać, że moje rowery były tak na sklepie testowane, bo... na szczęście nie gustuję w różowych Giantach <_<

Ale fakt - żeby gdzie indziej obsługa była taka jak tu... bo czasami w Skarbowym jest luźniejsza atmosfera niż w niektorych sklepach rowerowych :):P:D

Napisano

Idealna antyreklama dla tego sklepu . Dobrze ze nie mieszkam w Krakowie . na pewno tam bym nie kupił roweru .

Pozdrawiam

Napisano

No nieźle...musiało im się strasznie nudzić...pomysł zwariowany...mam nadzieję, że bajk ,który będę kupować nie będzie testowany przez nikogo innego tylko przeze mnie :)

Napisano

Haahahahahahaha zwariuję co panowie z Mavericka tam odwalili :) Kupowałem u nich koszulkę, mam nadzieję że ją w żaden podobny sposób nie testowali.

Pozdrawiam

Napisano

Przesadzacie. Nic tym rowerom sie nie stalo przeciez. Bo co by sie moglo stac. Kupujac rower myslicie ze dziewice kupujecie czy jak? Conajwyzej uswiadamia to by rower przed zakupem obejrzec czy nie ma uszkodzen zewnetrznych i tyle.

Napisano

Wolę dziewiczy niż [cenzor] rower, aczkolwiek tak ważne doświadczenie w tym przypadku jest odwrotnie proporcjonalne do kobiety.

Pozdrawiam

P.S.Mam nadzieję że każdy zrozumie co piszę, trzyma mnie jeszcze lekko kac z wczorajszej fety, Wisła mistrzem :wub:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...