mtbmoskit Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=lU506EKYuUc tak to ludzie robią jak są znudzeni sezonem zimowym..
koncertownik Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 Rozłożył mnie na łopatki ! Ciekawe, czy ten rowerek się później sprzedał...
Lukas_Mako Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 hahahhaa kozaki zycze każdemu takiej wyluzowanej obsługi w sklepie
kello Napisano 4 Maja 2008 Napisano 4 Maja 2008 luuuuz rowery lataja, przewracaja sie, kaski spadaja no ciekawe kto to pozniej kupi ogolnie to spory sklep maja skoro taka dluga trasa byla
nikodem Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 się faktycznie chłopakom nudziło ale fajny "klimat"
Batman Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Może i śmieszne ale ja bym tam roweru nie kupił. Bo skąd wiadomo czy nie był już "testowany"?
MrJ Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Stare chłopy a bawią się jak dzieci! Ja nie muszę się chyba obawiać, że moje rowery były tak na sklepie testowane, bo... na szczęście nie gustuję w różowych Giantach Ale fakt - żeby gdzie indziej obsługa była taka jak tu... bo czasami w Skarbowym jest luźniejsza atmosfera niż w niektorych sklepach rowerowych
KAZUMI Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Hehe jak sie z kumplem w sklepie nudziliśmy to tez jeździliśmy na tym małym giancie i robiliśmy zawody w stójce
Mateo21 Napisano 10 Maja 2008 Napisano 10 Maja 2008 Idealna antyreklama dla tego sklepu . Dobrze ze nie mieszkam w Krakowie . na pewno tam bym nie kupił roweru . Pozdrawiam
ROWERKA Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 No nieźle...musiało im się strasznie nudzić...pomysł zwariowany...mam nadzieję, że bajk ,który będę kupować nie będzie testowany przez nikogo innego tylko przeze mnie
Kubus18 Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Haahahahahahaha zwariuję co panowie z Mavericka tam odwalili Kupowałem u nich koszulkę, mam nadzieję że ją w żaden podobny sposób nie testowali. Pozdrawiam
Schwefel Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Kubus18 pewnie ją najpierw przepocili a później sprzedali
verul Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 Przesadzacie. Nic tym rowerom sie nie stalo przeciez. Bo co by sie moglo stac. Kupujac rower myslicie ze dziewice kupujecie czy jak? Conajwyzej uswiadamia to by rower przed zakupem obejrzec czy nie ma uszkodzen zewnetrznych i tyle.
Kubus18 Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 Wolę dziewiczy niż [cenzor] rower, aczkolwiek tak ważne doświadczenie w tym przypadku jest odwrotnie proporcjonalne do kobiety. Pozdrawiam P.S.Mam nadzieję że każdy zrozumie co piszę, trzyma mnie jeszcze lekko kac z wczorajszej fety, Wisła mistrzem
Schwefel Napisano 13 Maja 2008 Napisano 13 Maja 2008 Wolę dziewiczy niż [cenzor] rower, aczkolwiek tak ważne doświadczenie w tym przypadku jest odwrotnie proporcjonalne do kobiety. Trochę hamuj z tym słownictwem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.