formula Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Moje pytanie brzmi tak : Gdzie jest dobry sklep rowerowy w okolicach Sanoka? Nie znam dobrze tych terenów więc mam problem . Piszcie jeśli wiecie gdzie te sklepy się znajdują. Z góry dziękuję.
roswell Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Witam! Jestem z Sanoka więc mogę się wypowiedzieć, w Snk są trzy poważniejsze sklepy rowerowe: 1) Roweromania, ul Daszyńskiego - dość duży sklep, prowadzą sprzedaż Treka, Meridy, Cannondale, Centurion, GF i inne. Dużo sprzedają na allegro: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=roweromania Mają bardzo dobrego serwisanta 2) Bike Service - znajduje się na "okęciu", tuż obok przystanku autobusowgo centrum. Sprzedają Kony, Authory, ogólnie sklep nie najlepiej wyposażony, ale można zamówić wszystko z katalogu Velo. 3) Start, ul Jagiellońska - po prawej strony "okopiska" dystrybutor Scotta, mają dużo różnych drobnostek: smary, klocki, pancerze i inne, poważniejsze części są drogie, prowadzą serwis, ale z ich usług nie korzystałem. Ogólnie najsłabszy sklep.
gaznaulicach Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 tak jak napisał roswell. te 3 sklepy się liczą i są o rzut beretem od siebie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.