Skocz do zawartości

[Jaworzno] Wspólna jazda

Nemo7

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Napisano

Trzeba ruszyć ten temat...:D Ludzie z Jaworzna chętni do jazdy wpisywać się:wacko: Czekam, może uda nam się jakąś fajną grupkę trenigowo/turystyczną zorganizować

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam. Nie jestem z Jaworzna,ale z Mysłowic. Tak czy owak do Jaworzna mam 15 minut na rowerze, więc nie ma różnicy. W mysłowicach i tak jestem nowy i nie mam z kim jeździć.

Jeśli chodzi o Nemo 7 i jego ekipę to raczej za wysoki poziom dla mnie :-/ Zresztą mój rower by tego nie zniósł :-)

Chętnie pojeżdżę z kimś kto lubi rowerowe wypady po okolicy.

Pozdrawiam.

P.S. Jestem dostępny po mailem.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Może jest ktoś z jaworzna zainteresowany spokojną jazdą w okolicy? Bez ciężkiego terenu i niesamowitych prędkości :)

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam was, jestem Krzysiek i mieszkam w Mysłowicach, mieszkam przy granicy z Jaworznem, wiec naturalnie mam do was blisko. Chętnie pośmigam z wami, i dobrze by było gdybyśmy ustalili jakiś termin i kto odwiedzi temat ewentualnie dałby znać że się zjawi. Bo z samego zgłaszania się, że jestem z okolic lub samego Jaworzna nie uda nam się spotkać.

Pozdrawiam :icon_wink:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Hej!

dziś o 14 ruszamy z Sosnowca w kierunku kamieniołomu w Jaworznie. Jeżeli ktoś z Was ma ochotę dołączyć do nas to piszcie na kom. Numer podany na wątku sosnowieckim.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich, mam pytanie czy nie byłby ktoś chętny jechać do Doliny Żabnika przed końcem wakacji lub na początku wrzesnia????

• 4 miesiące temu...
Napisano

Nasze Jaworznickie Forum Rowerowe rozwija się powoli, ale sukcesywnie. Przykładem tego może być liczba nowym bikerów z Jaworzna których poznałem tylko dzięki temu forum. Np. Łukasza z Tychów, Kamfana, Szakala, Jaro no i ciebie Luk8. Zapraszam ponownie na nasze forum http://jaworznomtb.phorum.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...