maxiu14 Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam Poszukuje sztywnej korby. Przeznaczenie raczej Enduro. Kwota do 260zl. Przegladajac allegro trafilem na Hussefelta i Lx'a, lecz prosilbym o porade czy wybierac z pomiedzy tych 2 czy w gre moze wejsc jeszcze jakas opcja. Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jeśli nie jesteś za ciężki, to może jeszcze warto rozważyć to: http://allegro.pl/item348614208__race_face...rba_suport.html. Aczkolwiek wiem, że przekracza budżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Elo. Kilka tematów niżej miałem podobną dyskusję. Osobiście skierowałem się na LX z 2008 roku (ze stalową osią). Podobna opcja jest w hone m601 a ludzie tego hone'a bardzo sobie chwalą w cięższych zastosowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Hmm dzieki za odzew Oczywiscie jesli znalalazla by sie tansza rownie sztywna i wytrzymala korba to sie nie obraze Priorytetem przy wyborze jest jak najwieksza sztywnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Up ! Widze ze cos nie chcecie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Up. . . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Bierz LXa Nikt chyba więcej Ci nie powie - centrum rowerowe- z przesyłką 264. Tylko koniecznie model 2008 ze stalową osią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Wiem ze Hussefelt jest stosowany w bardziej ciezszych zastosowaniach z tad mam wrazenie ze powinien byc bardziej sztywny. Chodzi mi glownie o to zeby ramiona nie giely sie przy mocniejszym depnieiciu i zeby cala konstrukcja nie zdawala sie byc "miekka". Cos nie moge sie przekonac do tego Lx'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Śmiem powątpiewać, że hussefelt byłby sztywniejszy... Na pewno jest cięższy:/ Ostatnio często widuje Maszyny do dh i streetu z korbami XT i LX i zbierają bardzo dobre recenzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.