Kasumi Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Mogę zanabyć SIDA 1999/2000 roku,nie wiem z jakim przebiegiem.Do serwisu-wymiana uszczelek (nowe załączone do amora) i pewnie standardowe czynności... Nie wiem ile przejechał....cena z wysyłką to 590 zł...czy to jest opłacalny interes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 8 lat to bardzo dużo jak na amora a sidy to jakieś pancerne nie są. Zależy jak się trzyma, w ciemno bym nie ryzykował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 jest duże prawdopodobieństwo że amor się posypie... i poza masą żadnych innych funkcji spełniać już nie będzie:/ za podobne pieniądze masz Spinnera Aerisa nówkę sztukę nieśmiganą "from USA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Te SIDy sprzedawali ludzie za 300zl tez w dobrym stanie, wiec jak dla mnie Twoja opcja odpada zupelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.