dlisek Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie dot. gwarancji w Krossach. Czy uznaja mi na gwarancje luz w amorze i w supporcie? Wydaje mi sie ze powinni...? Tyle co wymienilem kola i nie mam kasy, a nagle luz w suporcie i amorze zrobil sie naprawdę spory i dosc odczuwalny podczas jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrny ford Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 U mnie ostatnio pojawił się luz na kasecie i załatwone szybko i sprawnie w ramach gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak wymieniłeś koła to tym samym straciłeś gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A tak z ciekawości to co to za widelec? Chyba nie rock shox Dart 2/3? Bo mam zamiar zakupić :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Reklamować możesz, a nawet powinieneś bo masz do tego prawo. Jeżeli reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie to możesz się cieszyć nowym amorkiem i suportem, a może nawet korbą. Jeżeli zaś reklamacji nie uznają to nic Cię to nie kosztuje, tracisz jedynie kilkanaście dni jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primorz Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 W moim Authorze Reflexie luz w suporcie pojawił się po około 3000 km (SHIMANO LP-28). Pojechałem do punktu, w którym kupiłem rower i bez problemu wymienili mi suport na nowy w ramach gwarancji (Accent BB-40). Z Accentem nie mam żadnych problemów - ma przejechane coś koło 5500 km i żadnych luzów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.