Xanagaz Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Który z materiałów na ramę przeznaczonych będzie najlepiej pochłaniał - tłumił drgania? Może odrazu ktoś uszereguje od najlepiej tłumiących do najgorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 nie jestem znawcą ale coś mi o takie kolejności świta w głowie 1karbon 2cro-mu 3magnez 4tytan 5alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsynioo Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Uszeregować nie potrafie, ale najlepiej tłumi karbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 czyste dywagacje bo nie wiem ale wg mnie alu i magnez sa sztywne więc tłumić będą najgorzej, karbonowego Gianta MCM miałem krótko i dawno temu i powiedziałbym, że raczej był sztywny jak pała policjanta i nic nie tłumił, a chyba najlepiej powinny tłumić te materiały które są elastyczne czyli stal albo tytan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.