figasso Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 Witajcie! Odwlekałem to jak długo się dało, ale w końcu stanąłem przed koniecznością wymiany kół w moim rowerze - obręcze wytarte, bieżnie nierówne. Potrzebuję porady odnośnie obręczy i piast do roweru trekkingowego. Ważę około 80kg i to jest właściwie całe obciążenie roweru, nie licząc dwóch bidonów i kilku narzędzi w torebce podsiodłowej. Jeżdżę głównie po leśnych drogach i raczej spokojnie, żadnej ekstremy. Do dyspozycji mam około 300PLN na wszystko, tzn. jeżeli kupię części, to chciałbym, żeby razem z zapleceniem wyszło nie więcej niż trzy stówki. Wymyśliłem sobie taki zestaw: obręcze na przód i tył piasty na przód i tył Do tego szprychy i zaplatanie i powinienem się zmieścić w 300PLN. Nie wiem czy sensowny zestaw, może za podobne pieniądze można wybrać coś lepszego? Gotowe zestawy kół też by mnie satysfakcjonowały, z powodu niewielkiej ilości czasu wolnego nawet bardziej Doradzicie?
celofan Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Nic lepszego w tej cenie nie wymyslisz. Na tym zestawie da się jeździć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.