Fifi Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ja bym brał nowego Krossa na gwarancji. Zawsze jakaś pewność. Mam tę ramę i polecam. Co do Gianta to się nie wypowiadam, bo nie jeździłem i trudno mi oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Jak to sciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Prawy przycisk myszy i "pokaż obrazek" lub pod obrazkiem masz zdjęcie "rower.jpg". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Rama zmieniona na kross a6 17" sztyca do tego simca pro extralight + manetki sl-m770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zmiana planów. Koła obręcze ace 18/szprychy champion/nyple dt/piasty XT cl mostek to będzie prawdopodobnie tioga o-bone lub używane wcs kierownica zmieniona na carbon race face next sl 560mm 31.8mm 130g wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Pozostały do zakupienia: koła/opony/kaseta/łańcuch/gripy/pancerze gripy/pancerze/pedały już wybrane czekam na ew porady koła do 700zł kaseta do 100zł , do 50zł ,kplt opon do 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.