soldek Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam, Zdecydowalem sie na kupno roweru Kellys Salamander (klik), ale dzisiaj bylem w sklepie rowerowym i sprzedawca zachwycal rower GHOST EBS 1 (>klik), osprzet i waga faktycznie imponuja, ale jak sie spisuja ramy w tych rowerach? Mial ktos rower tej firmy? Nie moge sie doszukac opini na temat ram.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jeśli się nie mylę w Magazynie Rowerowym na ten miesiąc jest artykuł o rowerach MTB do 2000 zł.I właśnie tam jest ten rower opisany.Nie jest to mega duży artykuł ale warto poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldek Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Na rowery.com jest test i dostal 9/10 pkt wiec ladnie, ale chcialbym uslyszec opinie z perspektywy czasu uzytkowania rowerow Ghost, nie wiem czy zrezygnowac z Kellysa kosztem EBS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kellys Salamander - ciężka przy tym mało sztywna bocznie rama , poza tym ramy Kellysów są tandetnie wykonane , a lakier schodz jak łupież (miałem i na szczęście cię pozbyłem) Takie są moje wrażenia byłego posiadacza Kellysa, któremu do Ghosta daaaleko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ves Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 http://www.rower.com/archiwum.php?art=3128 polecam przeczytac Sam czekam na ten rowerek, dostane go dopiero po dlugim weekendzie, wtedy bede mogl cos o nim powiedziec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczy Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja na swojego ghosta se7002 nie narzekam. O jakości lakieru się nie wypowiem, bo u mnie to jest jakby cała rama była czymś spryskana (jakąś taką szarawą farbą) a następnie 'wycięta' zewnętrzna warstwa i tam rama się srebrzy. No i akurat w tym miejscu to nie widać żadnych odprysków, mimo że kamienie lecą. Oczywiście osłona na widełkach musi być Ogólnie rama ładnie wykonana, spawy równe. Na początku miałem trochę problem z ustawieniem kokpitu, bo ma całkiem wysoką główkę. Braku sztywności nie odczułem. Z ramy jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.