Skocz do zawartości

[okulary] Accent Lizard 2008

KaJeTaN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :P

Stoję przed zakupem nowych okularów na rower. Początkowo miałem jakieś takie za 5 zł, ale doszedłem do wniosku że trzeba sie przemóc i coś konkretnego kupić. Mam do wydania jakieś 100 zł. Moja uwag przykuły okulary accenta a konkretnie model Lizard na 2008 rok *chyba nowość) Czy ktoś użytkuje wyżej wymienione okularki? Jakie są opinie. Szukałem na forum ale nic nie znalazłem... Nawet sie wpisałem w inny temat, ale chyba nikt go nawet nie zauważył. Jeśli macie jakieś inne propozycje to jestem otwarty na nie:)

A właśnie czy lepiej sie opłaca zainwestować w okularki które mają wymienne szkła czy raczej w polaryzacje ? co jest bardziej efektywne i potrzebne?

Accent Lizard: http://www.velo.com.pl/www/szukaj.php?k=29

Z gory dziękuje za zainteresowanie sie tematem :)

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Posiadam takowe. Na początku było mi ciężko się przyzwyczaić, bo jeździłem w takich za 15 zł z firmy od skośnookich (tam oprawa stykała się z policzkiem i było łatwo o zaparowanie). Tutaj jest to ograniczone, do minimum. Na plus szkiełka, jak się porysują można je wymienić. Niestety się rysują. Po za tym oprawki mocne, spadły mi dwa razy. Przy pierwszej wymianie szkiełek jest problem, trzeba się nasiłować, potem to już lekko schodzą. Nie wiem co to jeszcze o nich napisać, pytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...