Meva Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 http://centrumrowerowe.pl/index.php?s=7120...id=323&l=pl Mam takie stery zamontowane w seryjnym authorze, ktory ma juz 2 lata, problem w tym że miski te takie glowne co sa w ramie są dobre i nic sie z nimi zie dzieje, lecz ta część plastikowa u góry niebieska wyleciała i wszystko jest luzem, pytanie jak to wbić?? eee ludzie, nikt nie ma żadnego pomyslu??
Mod Team bogus Napisano 23 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 23 Kwietnia 2008 Musisz to mocno wcisnąć na miejsce a potem dokręcić kapsel i wtedy wszystko powinno się ładnie ułożyć.
Meva Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Napisano 24 Kwietnia 2008 hmm to niebieskie nie chce sie wcisnac, bo jak jedna strone sie wciska to druga wychodzi, a jak chce to wbic plaska deska to niestety niewiem dlaczego mi sie wianuszki(kuleczki) rozszerzają i sie całe rozsypują :/
topol Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 ...wiec z innej strony zacznij,że tak powiem od dupy strony. zamontuj wszystko jak być powinno,niebieskie nałóż na sterówke widelca jak najblizej ci się uda.Nałóż mostek zakorkuj i dokręcaj.Jesli dobrze skumałeś powinno pomóc.Po dokręceniu odkręc kapsel ,ustaw prosto mostek,dodaj podkładki jesli maja one być i ponownie dokręc kapselek. to wszystko
Meva Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Napisano 24 Kwietnia 2008 tak tak właśnie doszedłem do takiego wniosku powienno pomóc, ale dalej nie wiem dlaczego jak wszystko wciska to te kuleczki mi sie rozwalaja:/
Mod Team bogus Napisano 24 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2008 Daj tego fotę jak się rozlatuje. Może łożyska sterów się sypnęły.
Meva Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Napisano 24 Kwietnia 2008 to to ja wiem że łożyska sie sypneły bo juz wymieniałem, ale jak wbijam to one znowu sie rozp***
Mod Team bogus Napisano 24 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2008 Czyli rozumiem, że masz nowe łożyska i one się rozlatują jak skręcasz, tak?
Meva Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Napisano 25 Kwietnia 2008 tak, jak na razie to skręciłem i jest wszystko dobrze oprócz tego ze lozyska sa troche nie zabardzo, ale ladnie chodzi i nie ma luzow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.