kabanosdg Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam. Panowie i panie... mam ten otóż łańcuch (PC-951). Że tak powiem miałem trochę na głowie i zagapiłem się na początku tego sezonu z wymianą łańcucha (a w tym sezonie zrobiłem ponad 600). W ogólnym rozrachunku łańcuch wytrzaskał prawie 1700km - wiem wiem ależ skatowałem kasetę i korbę No ale do rzeczy. Poszedłem sobie dzisiaj zmierzyć ile mi się wyciągnął (60% teren, 40% asfalt) no i nic... nawet 1mm Trochę mnie to zdziwiło że po takim dystansie nie ma wyciągnięcia. Miałem brać XT, ale teraz zastanawiam się czy nie wziąć kolejnego PC-951 - nie jestem zwolennikiem wielołańcuchowego systemu. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie rozumiem. Skoro nie jestes zwolennikiem systemu kilkulancuchowego, to po co chcesz nowy lancuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.