Skocz do zawartości

[Napęd]Nowy naped 700-800zl

szkapa666

Rekomendowane odpowiedzi

ale one sa ewidentnie uszkodzone... tak o 0.5 mm;/

Szkapa podaję Ci lnka do strony stronglighta - robią całkiem fajne blaty i koronki. Jak już wejdziesz na stronę kliknij na zdjęcie blatu i zobacz pwiększenie - po dwa zeby po przeciwległych stronach są specjalnie skrócone - całkiem sporo (sam jak kupiłem pierwszą korbę z zębatkami myślałem, że to wada). Porównaj czy Twój blat jest podobnie "wadliwy", albo podejdź do innego serwisu/sklepu i zapytaj co o tym myslą jesli nie masz pewności.

http://www.zefal.com/stronglight/page.php?...Prod=94mm44et32

spoko:P dzieki za pomoc ;) ale pisalem ze sa uszkodzone... wyglada na to ze korba spadla, jest widoczna srebrna blacha i zdrapanie, kontaktowalem sie z bikestacja. Jutro dam im zdjecie i zobacza co da sie z tym zrobic.

A jak moze to wplynac na prace korby? wkoncu jest to najwieksza zebatka, ktorej czesto nie uzywam... wiec chyba nie bedzie problemow, jak juz bede chcial jej uzyc?

Troche lipa że przy kolejnym a nie przy tym. Kolega miał odprysk farby na goleni dolnej bombera to miał do wyboru wymianę na drugi, lub rabat chyba 30 zł.

A jak potrzebujesz koniecznie manetki z wyświetlaczem x9, to ja się chętnie zamienię :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...